Amenajarea casei

#perne #perdele #tablouri # design casa

Camerele neutre: plictisitoare si monotone sau primitoare si elegante?

Despre camerele neutre se spune ca sunt triste si monotone, insa, daca sunt amenajate corespunzator, pot deveni primitoare si relaxante. O camera in nuante neutre poate fi un loc perfect de relaxare. Foloseste-te de cateva accesorii decorative pentru a inveseli incaperea. Iata cum poti transforma o camera plictisitoare intr-una primitoare si eleganta!

1. Un strop de culoare

Daca vrei sa ai o camera relaxanta si fresh, foloseste albul pentru decorarea ei. Insa, un strop de culoare trebuie sa existe, pentru ca prea mult alb poate fi obositor. Podelele din lemn masiv creeaza un echilibru intre dulapurile, scaunele si obiectele de iluminat albe.


2. Accesorii

Scaunele in culori neutre pot da incaperii un aer nou si daca pe pereti sunt prinse tablouri originale, atunci decorul este complet. Scapa de monotonie si foloseste tablouri, realizate chiar de tine, pentru a umple spatiile goale din camera. Un tablou cu fluturi desenati pe o folie de tabla ar putea fi potrivit pentru decorarea sufrageriei.

3. Perdele si draperii

O incapere care transmite siguranta si confort te ajuta sa te odihnesti mai bine. Modelul perdelelor si draperiilor alese poate schimba total aspectul unei camere neutre. Alege aceste accesorii in culori cat mai calde si vei crea un decor de exceptie in camera.

4. Simplitatea

Pentru alegerea mobilierului, este important sa tii cont de doua caracteristici importante: simplitatea si functionalitatea. Daca acestea doua fac pereche, camera ta va fi cu adevarat incantatoare. Foloseste, asadar, obiecte de mobilier cat mai simple care sa nu incarce camera.

5. Perne

Prospetime. Viata. Stil. Eleganta. Mai simplu spus: perne. Aceste accesorii pe care le folosesti in amenajarea unei camere au un efect uimitor in imaginea de ansamblu a acesteia. Colorate sau monocromatice, pernele nu trebuie sa lipseasca din nicio camera, mai ales dintr-una decorata in stil neutru.

6. Obiecte metalice

Folosirea elementelor din metal in decorarea camerelor neutre alunga sobrietatea si face loc ineditului. Scaunele metalice, frigiderul si aragazul creeaza un minunat contrast cu dulapurile din lemn masiv si albul peretilor.



Sursa foto: mohawkjohn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea