Amenajarea casei

#design camere copii #camere copii #design interior

Camere pentru copii, ce te vor face sa-ti doresti sa dai timpul inapoi

Cei mai multi am copilarit in camere parca xeroxate dupa cele ale parintilor, functionale si atat, triste. Amprenta personala era pusa de cateva postere ratacite pe care abia primeai acordul parintilor sa le lipesti pe pereti de teama sa nu le dai jos cu tot cu tencuiala. Lucrurile stau altfel azi, trebuie sa recunoastem. Iar urmatoarele 6 camere selectate de DesignTherapy.ro, unele pentru copii, altele pentru adolescenti, au un design sofisticat, incredibil, care te vor face sa-ti doresti sa fii din nou copil.

Copilaria arata altfel intr-o camera unde patul este de fapt nacela unui balon cu care poti pleca in calatorii imaginare. Sau o camera unde te poti da in leagan ori de cate ori doresti. Un design aerisit, minimalist, care a fost insa completat de obiecte de decor specifice pasiunii si varstei copilului care locuieste in aceasta camera.


Copilaria inseamna joc si culoare. Cam asa ca aici:

Sau ca in aceasta camera minunata, unde spatiile de joaca sunt atat de versatile, incat copilul nu se va plictisi niciodata. Un leagan sau o scara, un copac senzorial sunt cateva elemente usor de montat si de mare efect pentru un copil energic si plin de imaginatie:

 

 

Trecem acum la copii de varste mai mari. Chiar daca nu vor avea o camera plina de jucarii, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa aiba o camera de adult. Adolescentii au nevoie in continuare de culoare, de spatiu, de intimitate. Iata o camera potrivita pentru un copil care are multe activitati, dar si o viata sociala activa, astfel incat simte nevoia de intmitate:

 

La final, am pastrat doua camere de adolescenti cu un design mai sofisticat. Minimalist, contemporan, pastreaza insa cate ceva din partea ludica a copilariei, insa intr-un mod discret. Prima camera:


Si cea de-a doua:

Sursa fotografii: home-designing.com

Mai multe sfaturi, imagini si exemple de design interior gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea