Amenajarea casei

#camera copii #mobila #amenajarea casei #design #camera copilului #mobila copii

Camera perfecta pentru un baietel: design cu masini sport

Camera copilului este spatiul care ar trebui sa-i reflecte personalitatea. Daca este pasionat de stele si planete, un decor cu astfel de elemente ii va umple sufletul de bucurie. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care este pasionat de masinute, iar acum serios vorbind, carui baiat nu ii plac masinile?

Vrei sa-i faci o surpriza baietelului tau? Iata cateva designuri cu masini sport care vor arata grozav in camera lui!

Design cu mobilier "sport" in totalitate

Masinile sport pot fi o sursa inepuizabila de inspiratie pentru camera unui copil, iar rosul este culoarea potrivita in acest caz, deoarece este specifica celei mai celebre marci de automobile. Asadar, piesele de mobilier pot avea toate culoarea rosie, eventual cu autocolant care aminteste de steagul alb-negru de la linia de pornire in cursa si manere in forma de roti.

Vedeta camerei ar trebui sa fie patul, care, printr-o minune capata forma unei masini sport. De fapt, placajele sunt vopsite si taiate in asa fel incat sa dobandeasca un aspect de automobil.



Design clasic, cu pat in forma de masina

Daca ti se pare exagerat ca toate elementele majore din camera copilului sa aiba legatura cu masinile sport, te poti rezuma doar la o piesa de mobilier in aceasta tema. Din nou, patul poate fi o alegere buna, mai ales ca are un design nonconformist, dar in acealsi timp este confortabil si spatios.



Design cu perete pictat cu masini

Un alt mod genial de a integra masinile sport in designul camerei copilului este sa apelezi la un artist priceput, care poate picta un perete intreg cu o scena care imortalizeaza o cursa de masini. Culorile aprinse sunt ideale pentru a induce o stare de bine copilului.

Daca nu cunosti pe nimeni care ar putea sa-ti faca o asemenea lucrare, cauta autocolante de mari dimensiuni cu un astfel de imprimeu si vei citi fericirea pe chipul baietelului tau.

Deoarece peretele cu masini desenate pe el este destul de evident, nu este obligatoriu ca patul sa imite forma unei masini, dar poti opta si pentru alte decoratiuni care duc spre aceasta zona, cum ar fi un covor in forma de roata.



Sursa foto: homegue.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare