Amenajarea casei

#baterii de lux #baterii baie #accesorii baie #amenajare baie #accesorii baie grohe

BATERII-LUX.ro – Modernizeaza spatiul sanitar cu accesorii baie din categoria elementelor de lux

Pentru modernizarea spatiului sanitar este necesar sa utilizam atat produse de calitate, precum gresie si faianta, dar si anumite produse din gama bateriilor de baie care sa faciliteze accesul la apa. In plus, utilizarea anumitor accesorii baie de foarte buna calitate, genereaza un plus de rafinament si denota importanta acestui spatiu din orice locuinta.

Chiar daca conceptul de modernism este asociat de foarte multe persoane cu ideea unor investitii costisitoare, crearea unei atmosfere confortabile depinde de modul de organizare din fiecare incapere si spatiu al unei locuinte, case sau centru de afaceri.

Considerate detalii nesemnificative pentru tot mai multi oameni, in cadrul magazinului online BATERII-LUX.ro, accesoriile pentru baie sunt modele reprezentative ale progresului estetic si practic al produselor din categoria celor de lux.

In definitiv, culoarea mobilei si a obiectelor sanitare, modelul gresiei si a faiantei, tipul decoratiunilor preferate, toate acestea trebuie gandite in cel mai mic detaliu pentru a se obtine un efect vizual placut care de cele mai multe ori ilustreaza, in mod clar, conceptul de modernizare a spatiului public sau personal.

Stilul minimalist - Mai putin inseamna mai mult

Stilul minimalist este inconfundabil si este apreciat de tot mai multi oameni pentru care functiile practice ale acestui stil se imbina perfect cu dorinta de a mentine ordinea si buna organizare din orice incapere.

Cat mai putine elemente de decor permit persoanelor interesate de aspectele practice ale produselor cumparate sa isi organizeze cat mai usor cu putinta spatiul personal.

In privinta acestor accesorii pentru baie, este important sa recunoastem ca fiecare obiect disponibil in portofoliul magazinului online BATERII-LUX.ro asigura doar functia pentru care a fost fabricat, diferenta constand in calitatea acestora si aspectul estetic intotdeauna impresionant.

De ce ai avea nevoie de 3 agatatoare de prosoape, cand practic ai doar un prosop?

Dar cel mai util in acest caz sunt rafturile. Aranjate in forma de piramida, precum si in dependenta de culoarea acestora, prosoapele pot deveni parte componenta a stilului ales, reprezentand in acelasi timp si un element de décor foarte important.

Trei idei pentru a decora inteligent spatiul sanitar

In cazul bailor cu o suprafata mai mare, dimensiunile spatiului nu reprezinta o problema, insa cand marimea baii este mai mica, posibilitatea utilizarii la maxim a fiecarui centimetru devine o necesitate.

1. Dulapiorul de deasupra chiuvetei - Acesta piesa de mobilier exista aproape in fiecare baie, utilitatea sa fiind incontestabila.

Puteti opta pentru modelul de dulapior cu o usa pe exteriorul careia este montata o oglinda, iar in interior acesta sa fie compartimentat astfel incat sa puteti depozita diferite obiecte necesare ingrijirii zilnice;

2. Alege un mobilier compartimentat - Cu cat exista mai multe rafturi, cu atat iti va fi mai usor sa aranjezi lucrurile astfel incat acestea sa fie mereu accesibile.

Poti utiliza si diferite cosuri metalice sau din lemn pentru a separa produsele pe categorii in functie de necesitatile utilizarii lor;

3. Zonele din baie ferite de apa sunt perfecte pentru montarea etajerelor - Partea atragatoare la acestea reprezinta faptul ca puteti depozita pe rafturile acestora prosoape, sau obiecte de ingrijire corporala.

Se poate considera ca o baie moderna este acel spatiu in care se gasesc toate obiectele necesare ingrijirii, dar care sunt aranjate in asemenea mod incat sa scoata in evidenta doar aspectele placute ale incaperii.

Iar pentru indeplinirea acestui scop se pot utiliza acesorii baie disponibile la preturi avantajoase.

Astfel de elemente vor crea un spatiu mai util din punct de vedere al depozitarii obiectelor de ingrijire si vor contribui la buna organizare din orice incapere modernizata corespunzator.

Pentru a vizualiza gama de produse disponbile, acceseaza magazinul online:

https://www.baterii-lux.ro/

Date de contact

Numere de telefon: 0721.482.872 / 0732.283.744

E-mail: office@baterii-lux.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea