Amenajarea casei

#amenajare baie #piatra #baie #piatraonline #piatraonline.ro

Baia anului 2017, mai indrazneata ca oricand

In prezent ne este absolut imposibil sa vorbim de un camin modern fara sa aveam in prim plan si o baie pe masura. Cu toate ca noi romanii la acest capitol mai avem de recuperat, suntem insa pe drumul cel bun cand vine vorba de redecorarea bailor.

Incet, incet incepem sa-i oferim locul cuvenit, cu atat mai mult cu cat accesul la informatie este unul tot mai bogat si mai inspirat, iar magazinele de specialitate, precum acesta, tot mai dotate si mai pregatite cu solutii care mai de care mai inovatoare

Totodata, pentru ca timpul petrecut in baie este mai lung, chiar si in epoca vitezei, acest spatiu transformandu-se intr-un altar al relaxarii, baia anului 2017 se remarca prin modernitate, eleganta, comfort si toate acestea fara a sacrifica functionalul.

In ceea ce priveste anul 2017, in materie de bai, deciziile le vom lua mult mai simplu, pentru ca este anul unde minimalismul si simplitatea domina acest spatiu. Totodata, tehnologia mai mult ca oricand invadeaza si baia, construind unul din stilurile preferate ale lui 2017.

Astfel, acest an iti permite sa iesi din sabloane si sa dai frau liber imaginatiei, cu atat mai mult cu cat esti beneficiarul unei bai de mari dimensiuni. Curajul merge pana intr-acolo incat renuntam sa mai lipim obiectele sanitare pe pereti si sa le amplasam chiar in mijlocul baii.

Cat priveste partea de materiale pe care le putem utiliza in acest spatiu, ceramica, sticla, lemnul sau piatra naturala precum ardezia flexibila Skin sunt cele care dau cu adevarat viata baii din 2017.

Nici la capitolul lumini lucrurile nu raman neschimbate, renuntam la unicul corp de iluminat amplasat in plafon in favoarea mai multora cu rolul de a evidentia mai multe zone din baie.

Si pentru ca nu putem vorbi de tendintele unui nou an fara a face trimitere si la paleta cromatica, baia anului viitor se remarca prin mixuri indraznete de nuante si materiale dar si nuantele originale ale pamantului asa cum doar ardezia flexibila Skin le poate reda intr-un decor ca baia sunt considerate a face parte din trendurile anului 2017.Un alt material la mare cautare in 2017 va fi marmura insa despre aceasta vom vorbi intr-un articol separat pentru ca merita un loc aparte in acest an in preferintele in materie de amenajari si design.

Revenind un pic la capitolul materiale si finisaje utilizate in baia anului 2017, asa cum spuneam avem 4 cu care putem jongla: ceramica, sticla, lemn si piatra naturala.

Cele din urma sunt dintre cele mai apreciate si mai dorite in acest spatiu, ele regasindu-se din abundenta atat la nivelul peretilor, cat si la nivelul pardoselii. Ba, mai mult, ele pot lua forme extrem de neasteptate, de la panouri decorative la piese de mobilier.

Piatra naturala, considerata de multi un material poate cu un cost un pic mai ridicat decat clasica ceramica, pe langa faptul ca vine sa demonteze acest mit, ne surprinde prin intermediul ardeziei flexibile, o foaie din piatra naturala, extrem de rezistenta, cu o textura si colorit unice menite sa dea nastere unor solutii decorative inedite. Astfel, ardezia flexibila, precum cea de la www.piatraonline.ro, poate fi utilizata cu incredere atat pentru finisarea peretilor, cat si a pardoselii, poate imbraca corpul ce sustine chiuveta sau poate fi aplicata chiar si pe un scaun, caci flexibilitatea sa, unul din cele mai mari avantaje, iti permite sa migrezi dincolo de formele drepte si sa te avanti in personalizarea unor suprafete din cele mai diferite.

Totodata, in parteneriat cu lemnul sau metalul, ardezia flexibila skin reuseste sa aduca acel strop de originalitate pe care incercam sa-l oferim locuintelor noastre la fiecare renovare.

Mai multe detalii despre ardezia flexibila Skin, despre variantele cromatice, costuri si modalitati de montare gasiti aici, pe www.piatraonline.ro.

Advertorial

Sursa foto: shutterstock via piatraonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare