Amenajarea casei

#apartament #complex imobiliar #garsoniera

Avantajele achizitiei unui apartament dintr-un complex imobiliar

In viziunea dezvoltatorilor, cei care opteaza sa-si cumpere un apartament intr-o zona rezidentiala noua sunt de regula persoane active, care isi petrec mult timp la locul de munca, cu varste si venituri medii. Alegerea unei locuinte intr-unul dintre complexele rezidentiale aparute in ultimii ani are mai multe avantaje. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea:


1 Apartamentele pot fi achizitionate in timp foarte scurt. Astfel, daca ai banii disponibili, unii dezvoltatori iti inmaneaza cheia de la casa a doua zi.


2
Poti sa accesezi un credit preferential, oferit chiar de institutia finantatoare a ansamblului, cu dobanzi ceva mai mici si intr-un timp mult mai scurt decat daca ai apela la o banca.


3 Majoritatea complexelor imobiliare noi ofera diverse facilitati locatarilor: gradinita, sali de fitnes , piscina, teren de tenis.


4
Odata cu ansamblurile rezidentiale amplasate la periferiile orasului sunt construite de regula si noi complexuri comerciale, pentru a compensa distanta mare fata de centrul orasului.


5 Imobilele sunt realizate dupa standarde de rezistenta mai ridicate in fata calamitatilor naturii (cutremure, inundatii, temperaturi foarte ridicate).


6
Din punct de vedere arhitectural, apartamentele din complexele rezidentiale au un aspect estetic deosebit si sunt compatimentate modern.


7 Locuintele din complexele rezidentiale sunt mai spatioase decat cele vechi, o garsoniera avand in medie cel putin 40 mp.


8 Majoritatea cladirilor rezidentiale sunt realizate pe bare de beton si grinzi iar peretii nu fac parte din structura de rezistenta si pot fi mutati dupa bunul plac, pentru a recompartimenta holul, livingul sau bucataria, dupa preferinte.


9 Apartamentele noi din complexele rezidentiale au o garantie de cativa ani astfel ca reparatiile survenite vor fi trecute in contul dezvoltatorului.


10 Locuintele sunt de regula complet finalizate astfel ca te poti muta imediat.


11 Unii dezvoltatori ofera posibilitatea clientilor de a-si alege finisajele ( gresie , faianta , parchet) din mai multe variante de materiale si culori disponibile.


12 Un alt avantaj important al locuintelor din ansambluri rezidentiale este acela ca toate sistemele sunt noi, realizate cu tehnologii de ultima ora - instalatiile electrice si alimentarile cu apa, sistemul de incalzire si izolatia termica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea