Amenajarea casei

#penthouse new york #apartamente de lux #amenajare casa #design interior #case de lux #new york

Asa arata cel mai scump apartament! A fost vandut cu 100 de milioane de dolari

Un cumparator anonim a reusit sa puna mana pe cel mai scump apartament scos la vanzare in New York. Locuinta din Manhattan, din care poate fi admirata toata metropola americana, s-a vandut cu peste 100 de milioane de dolari, adica aproximativ 87 de milioane de euro.

Apartamentul are o suprafata de 1.000 de metri patrati si ocupa etajele 89 si 90 ale unei cladiri de peste 300 de metri inaltime cunoscuta sub denumirea de One57.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Pretul exact platit de cel care a intrat in posesia penthouseului de lux este de 100.500.000 de dolari, cel mai mare pret cu care s-a vandut vreodata un apartament in New York.

Sursa foto: gizmodo.com

Are sase dormitoare, sauna si cinematograf, iar proprietarul se bucura de o priveliste deosebita: prin geamurile inalte de peste trei metri inaltime, care pornesc aproape de la nivelul pardoselii si se termina in tavan, poate fi admirat Central Park si cladirile care il imprejmuiesc.

Sursa foto: elledecor.com

Duplexul mai are sapte bai, toalete pentru doamne si cazi din marmura.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Locatarii vor avea acces si la facilitatile hotelului Park Hyatt, care ocupa primele 39 de etaje ale cladirii tip zgarie-nori.

Sursa foto: gizmodo.com

Dar, daca doresc sa evite clientii hotelurilor, proprietarii apartamentelor din One57 pot folosi primul etaj al imobilului, care le ofera facilitati de lux pe o suprafata de peste 1.800 de metri patrati. Printre acestea se numara o piscina, sala de gimnastica, biblioteca si un cinematograf. Locatarii One57 au la dispozitie o intrare separata si lifturi proprii, precum si servicii de tip spa, curatatorie sau personal special angajat pentru plimbatul cainilor.

Sursa foto: businessinsider.com

Pentru a pastra confidentialitatea in privinta locatarilor, peste jumatate din cele 26 de apartamente vandute sunt pe numele unor societati cu raspundere limitata sau trusturi, scrie adevarul.ro. Realizat de arhitectul Christian de Portzamparc, Turnul One57, care are 306 metri si 90 de etaje, seamana cu o cascada.

Sursa foto: tomabouttown.wordpress.com

Pana acum, cel mai scump apartament din New York a fost cel cumparat in 2012 de Ekaterina Rybolovleva, fiica unui miliardar rus, care a platit 88 de milioane de dolari pentru un penthouse, scrie qz.com.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare