Amenajarea casei

#apartament neo-baroc # design casa #amenajare apartament #amenajare casa

Apartament neo-baroc: intruchiparea celor mai frumoase vise

In ultimul timp, vestile din Turcia nu au fost dintre cele mai bune. De aceea, astazi vreau sa va arat ceva ce sigur va va mai lua gandul de la atentate si va va reaminti cat de frumoasa si fascinanta este aceasta tara. Am descoperit un apartament superb, amenajat de un talentat designer, in care si locuieste alaturi de sotie si fetita lor. Locuinta emana prin toti porii sai cel mai pur stil contemporan, alaturand piese ale unor designeri celebri cu piese proiectate chiar de catre Sefer Caglar in studioul sau, Autoban.

Nici nu stiu cu ce sa incep. Apartamentul este o minune. M-a cucerit cu luminozitatea sa, dar si cu felul in care a fost amenajat. Atat de coerent, atat de special, scrie DesignTherapy.ro.

Diningul cu forme unduioase, materiale si "croieli" moderne, avangardiste. Cucereste pe loc, insenineaza orice privire si te invita la relaxare cu paleta de culori atat de calma.

Cine spunea ca peretii-galerie nu mai sunt la moda?

Un decor perfect echilibrat, viu, si cu o simetrie subtila, sparta de biblioteca deschisa.

Pur si simplu m-am indragostit de acest dormitor, care te lasa fara cuvinte. si da, oricat de masculin ar fi fotoliul, nu as avea nicio problema sa ma cufund in el cu o carte buna.

Mai multe idei de design interior pe care le poti folosi si tu gasesti pe designtherapy.ro.

Surse foto: MilK Magazine

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare