Amenajarea casei

#design interior #amenajare casa # amenajare locuinta #locuinta stil vintage

Amenajeaza-ti locuinta in stil vintage!

Pentru amenjarea casei, majoritatea oamenilor aleg decoruri cat mai moderne, pentru a se alatura curentului in voga, insa, inca mai exista persoane carora stilul vintage le transmite o energie pozitiva, motiv pentru care opteaza pentru acest tip de design in amenajarea locuintei. Iata cateva tipuri de decoruri in stil vintage din care te poti inspira pentru redecorarea casei tale!


1. Dormitor cu accente florale

Pentru un decor cald si confortabil, iti poti amenja dormitorul in stil vintage. In acest sens, este important ca incaperea sa fie cat mai aerisita, asadar cu cat sunt mai putine obiecte de mobilier in camera, cu atat va fi mai confortabila.

Prin urmare, patul asezat in mijlocul camerei, acoperit cu lenjerie inflorata, va inveseli aerul din incapere. Pentru un plus de culoare, poti alege ca si draperiile sa fie la fel de colorate, precum lenjeria. Scaunele vechi si noptierele din lemn masiv contureaza mai bine stilul vintage din dormitorul tau.


2. Bucatarie care denota simplitate

Una dintre caracteristicile de baza ale stilului vintage este simplitatea. Asadar, pentru amenajarea bucatariei te poti ghida dupa acest concept. Dulapurile pe care le vedeai in copilarie in camera bunicii, cu manere din inox, precum si faianta colorata, dau bucatariei un aer vesel si linistitor.

Pentru un plus de culoare in incapere, poti alege sa folosesti draperii cu diverse imprimeuri, cum ar fi flori, animale sau forme geometrice.


3. Sufragerie in culori

Pentru amenajarea sufrageriei in stil vintage, elementele de baza ar trebui sa fie bibelourile. Astfel, o vitrina cu bibelouri va fi centrul de interes al camerei. Ca sa te binedispui, ori de cate ori petreci timpul in aceasta camera, poti amenaja sufrageria folosind canapele si fotolii colorate.

Poti opta pentru un design in culori complementare, astfel incat aerul cald si romantic din sufragerie sa te destinda. Reconditionarea si folosirea obiectelor de mobilier vechi sunt actiuni necesare pentru amenajarea locuintei in stil vintage.



Sursa foto: stylisheve.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea