Amenajarea casei

# design casa #amenajare casa #economii

Amenajeaza-ti casa facand si economii in acelasi timp

Nu de putine ori te-ai gandit ca locuinta ta are nevoie de niste transformari, mai ales ca, ti se pare ca modul in care a fost amenajata nu mai corespunde tendintelor si pare putin in urma cu ceea ce este nou. Dar, ca de obicei, partea financiara a problemei este cea care te pune in dificultate si care nu-ti permite sa-ti pui in aplicare planul. Sigur ca te-ai gandit la un credit online sau la alta solutie de ajutor financiar, dar, parca nu ai dori sa mai platesti nimic in plus, asa ca, planul tau ramane in stadiul de vis si casa arata la fel ca inainte.

Ceea ce ai uitat in aceasta ecuatie este faptul ca bunul gust in ceea ce priveste amenajarile nu tine neaparat de bani, ci mai degraba de modul in care reuseste sa imbini si sa combini intr-un mod armonios elementele din locuinta ta. Asa ca, da, chiar este posibil sa ai parte de o locuinta frumoasa, fara sa cheltui sume prea mari de bani, dar si sa poti face economii!

Locuinta frumoasa tine de bunul gust, nu de bani multi!

Amenajarea unei locuinte nu inseamna numai sa apelezi la un credit nevoi personale 2018 ca sa ai banii necesari pentru achizitionarea anumitor piese, ci si in identificarea acelor solutii capabile sa-ti ofere un plus de originalitate si care sa-ti permita sa fii creativ/creativa. Poti sa economisesti atat timp cat nu uiti sa-ti impui un buget de amenajari pe care sa-l respecti la linie, dar si daca:

  • Refolosesti obiectele vechi din casa, le adaugi diverse elemente care sa le confere personalitate si apoi sa le integrezi in noul ansamblu pe care l-ai gandit pentru locuinta ta;
  • Abordezi un stil unic, in perfecta rezonanta cu personalitate ta, care sa-ti reflecte asteptarile si nevoile, astfel incat sa nu fie nevoie sa achizitionezi prea multe obiecte la preturi foarte ridicate, ci sa se bazeze pe integrarea a ceea ce ai intr-un decor minimalist;
  • Amenajezi tinand cont de crearea unui ambient cat mai placut, care sa se bazeze pe libertate in miscare, lejeritate si spatii ample, care sa nu fie ocupate de prea mult mobilier, ci mai degraba cu obiecte de tip flexibil si usor de manipulat si asezat in diverse puncte din casa;
  • Iti amenajezi locuinta alaturi de membri ai familiei, fara sa fie nevoie sa platesti persoane din afara si bazandu-va doar pe propriile forte. Acest lucru este valabil si pentru operatiunile de curatenie din locuinta, caz in care, decat sa achiti sume intre 250 si 450 Lei firmelor de cleaning, mai bine iti faci singur/singura curatenia;
  • Amplasezi diverse "puncte de culoare" in camera sub forma unor piese, obiecte sau articole creatie proprie, lucrate manual, care sa ofere un puternic sentiment de unicitate si personalitate casei tale si care sa te reprezinte.

In general, atunci cand iti amenajezi casa prin propriile forte, rezultatul muncii tale va fi cu atat mai multumitor, nu doar pentru ca o sa-ti ofere posibilitatea de a face economii, ci si pentru ca ai creat respectivul spatiu dupa propriile dorinte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea