Amenajarea casei

#emex.ro #culori emex #vopsea emex #amenajare casa #culori casa

(P) Amenajarea locuintei - General culori

La amenajarea locuintei tale, una dintre cele mai importante decizii o reprezinta alegerea culorilor. Poti opta pentru o culoare sau o combinatie de culori folosind serviciile puse la dispozitie de profesionisti.

Emex by Romtehnochim iti pune la dispozitie o gama variata de vopsele de cea mai buna calitate. Produsele au instructiuni precise, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor tale.


Contacteaza un consultant Emex by Romtehnochim


Daca nu esti hotarat ce culoare sa alegi pentru casa ta, o discutie cu un specialist iti poate fi de folos. Personalul Emex by Romtehnochim dispune de tehnologia si know-how-ul necesar realizarii oricarui tip de vopsea. Poti primi, astfel, informatii si detalii despre vopseaua care te intereseaza, contactand firma prin pagina de contact din site, sau chiar din Facebook.


Foloseste consultantul de culori


Emex iti pune la dispozitie un serviciu online cu ajutorul caruia poti alege culorile si, mai ales, ai posibilitatea sa faci o simulare, din doua tipuri de paletare: Paletarul RAL, pentru vopsele si emailuri si paletarul NCS pentru dispersii lavabile si tencuieli decorative.

Cartela NCS Dispersii iti ofera trei variante de simulari: pentru case, hoteluri si dormitoare. Sectiunea Casa iti afiseaza un paletar de culori pentru vopsele lavabile si tencuieli. Selecteaza zonele care te intereseaza - acoperis, fatada, soclu sau tamplarie - si realizeaza ansamblul de culori. Pentru vopsirea unei camere, tot ce ai de facut este sa faci o simulare pentru fiecare perete in parte, alegand culoarea dorita.


Compania Romtehnochim


Romtehnochim, companie producatoare a marcilor Emex si Neomatt, este o firma specializata in producerea vopselelor, preponderent profesionale. Compania are o gama diversificata de produse, pentru a raspunde nevoilor clientilor sai. Acestia gasesc lacuri alchidice pentru lemn, vopsea lavabila, tencuiala decorativa, vopsea poliuretanica, lacuri, vopsele si pardoseli epoxidice, etc. In acest fel, Romtehnochim satisface toate cerintele clientilor, de la produsele de uz general la vopselele speciale, dispunand de know-how-ul necesar celor mai exigente solicitari.

Dezvoltarea produselor si activitatea companiei respecta cerintele ecologice ale Uniunii Europene. Materialele folosite de Romtehnochim sunt de ultima generatie, agreate de organismele internationale de certificare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea