Amenajarea casei

#vase de gatit #vase de bucatarie #vase de gatit pyramis #vase de gatit inox

Alege vasele de gatit Pyramis si bucataria ta va zambi de bucurie!

Vasele de calitate sunt esentiale pentru a putea gati sanatos. Ti-ai dorit vreodata sa cumperi cele mai bune produse dintr-un magazin care nu doar vinde, dar reprezinta si un mod de viata sanatos? Alege vasele de gatit Pyramis si vei beneficia de produse realizate de catre un producator cu peste 35 ani de experienta in domeniu.

Pyramis este un producator specializat in vase de gatit din inox 18/10, al carui principiu fundamental consta in calitatea produselor sale. Vasele de gatit Pyramis din inox sunt fabricate din otel inoxidabil 18/10, acelasi tip de inox precum cel utilizat la chiuvete, produs de consortiul german Krupp Thyssen.



Alege vase de calitate pentru bucataria ta pentru a gati intr-un mod sanatos. Poti alege vase din inox, antiaderente de aluminiu, vase de gatit sub presiune, ibrice din inox sau chiar seturi de gatit.

De ce sa alegi produsele Pyramis


Otelul inoxidabil constituie cel mai igienic material, singurul care poseda proprietati antibacteriene si antifungicide, calitate care il face de nelipsit din restaurante si unitati medicale.

Pe langa otel, vasele de gatit sunt prevazute cu o baza ramforsata cu pastila de aluminiu sau cupru. Aceasta tehnologie permite o buna conductivitate si distribuire uniforma a caldurii.

Vasele de gatit au o grosime optima a materialului de 0.7 mm pentru peretii laterali, astfel incat sa poata fi usor de manevrat si sa se poata obtine rezultatele dorite la prepararea mancarii.
 

Alege gama ta preferata


Poti alege vasele potrivite nevoilor tale, alegand din mai multe game.

1 Una dintre acestea este gama de vase de gatit neaderente, realizate in colaborare cu producatori europeni consacrati. Modelele Olympia si Ceratech sunt fabricate integral in Italia, la Flonal SPA, iar gama Evergreen este produsa de catre compania franceza Aubecq.



2 Gama Evergreen reprezinta combinatia perfecta dintre cele mai bune tehnologii si materiale. Produsele din aceasta gama au un strat de ceramica ecologica in compozitia careia nu sunt incluse PTFE&PFOA sau metale grele precum plumb, cadmiu, crom sau mercur. Produsele au un strat de ceramica propus de compania Weilburger din Italia, care reprezinta un strat emailat de acoperire, de culoare verde, cu mai multe caracteristici esentiale:
 

  • rezistent la o temperatura de pana la 4000C;
  • anti-abraziv;
  • anti-aderent (mancarea nu se lipeste, iar vasul devine usor de curatat);
  • rezistent la solventi anticorozivi;
  • rezistent la acizi si substante cu baza alcalina;
  • sigur pentru a intra in contact cu alimentele.



Vasele de gatit din gama Evergreen pot fi utilizate o perioada lunga de timp, gratie grosimii considerabile: 3.2 mm pentru tigai si 0.4 m pentru oale. Duritatea fizica a materialului este mare (> 30 microni 700Nmm2), astfel incat produsele sunt rezistente la socuri termice.

In plus, vasele de gatit beneficiaza de tehnologia Sol-Gel, brevetata de compania Artech. Compania este cunoscuta pe piata mondiala ca un producator de suprafete de gatit cu cea mai buna distributie de caldura. Tehnologia este folosita la realizarea bazei vaselor, pentru a asigura o gatire perfecta si uniforma, intr-un timp redus.

Un alt atuu al vaselor de gatit Evergreen il constituie faptul ca acestea sunt produse la temperaturi mai mici de 200 grade Celsius, astfel incat emisiile de carbon sunt limitate in mediul inconjurator.

3 Gama Pyramis propune vase de gatit bune pentru sanatatea ta si care respecta mediul inconjurator. Aceste produse sunt mereu in tendinte, in ceea ce priveste design-ul si estetica. Vasele de gatit Pyramis au culori vii, care te binedispun cand gatesti. Capacele de sticla si manerele de inox au influente franceze, caracterizate prin finete si rafinament.

Pyramis Romania ofera "Solutia completa de utilare a bucatariei" printr-o gama completa de electrocasnice incorporabile pentru bucatarie. Pyramis Romania este filiala grupului elen Pyramis Metallourgia, care se afla pe piata internationala de peste 50 de ani, cu filiale in 9 tari.

Showroom
Avram Iancu nr.30, Otopeni
Pyramis Romania SRL
www.vasedegatit.ro
www.pyramis.ro
Mobil 0758555014
Tel 0213500281, Fax 0213190998
office@vasedegatit.ro

Sursa foto: vasedegatit.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea