Amenajarea casei

#ypperlig #hay #ikea #amenajarea casei

Ai vazut cea mai noua colectie IKEA?

Suedezii de la IKEA si danezii de la HAY au creat impreuna o colectie speciala, care este disponibila din aceasta luna si in magazinul din Romania. Mult asteptata colectie YPPERLIG contine 35 de produse, de o calitate inalta, in nemuritorul stil nordic. 

De cateva luni se tot vorbeste despre YPPERLIG, cea mai asteptata colectie Ikea, care contine doar 35 de produse, de la piese de mobilier mari, cum ar fi canapelele și mesele de cafea, până la cele mici, cum ar fi o versiune elegantă a deja cunoscutei sacoşe albastre. „La IKEA, suntem curioși să descoperim lumea. Credem că lucrând împreună cu alți parteneri putem realiza mult mai mult, oferind produse și soluții mai bune pentru cei mai mulți oameni,” a declarat Marcus Engman, Head of Design IKEA of Sweden.

Ikea Ypperlig

Compania daneză de design HAY, fondată la Copenhaga în 2002, se inspiră din arhitectură, modă și artă în crearea mobilierului, iar designul rezultat este întotdeauna funcțional și cu o estetică modernă. 

„Încă de la bun început, am stabilit foarte clar că ne dorim ca această colaborare să fie relevantă pentru IKEA şi să rezulte în produse oneste, de calitate, la un preț accesibil, care să reziste mult timp,” a spus Mette Hay.

Ikea Ypperlig

Soțul ei, Rolf Hay, a adăugat că în timpul colaborării au învățat o mulțime de lucruri pe care le pot aplica acum în propria companie, precum provocarea ca produsul să încapă în pachetul plat: „Designerilor care doresc să lucreze cu IKEA pot să le spun: cu siguranță te va ajuta să înțelegi producția industrială. Foarte multe decizii sunt luate în fabrică, așa că ar fi bine să fii acolo.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea