Amenajarea casei

#gift card #cadouri craciun #atria.ro

Ofera un cadou elegant fara multa bataie de cap

Cand vrei sa oferi un cadou special celor dragi, alegerea lui iti poate da mari batai de cap. Ofera-le apropiatilor sansa de a-si alege un cadou dupa propriul gust cu gift card -ul Atria.

Asigura-te ca oferi celor dragi cadoul pe care si-l doresc si care le va infrumuseta casa si le va aduce aminte de gestul tau frumos in fiecare zi.
 

Ce cadouri poti gasi pe Atria.ro ?


Magazinul online Atria.ro este dedicat celor care vor sa-si infrumuseteze casa cu covoare, perdele si draperii de calitate.

Ai la dispozitie o gama larga covoare, draperii si perdele de tafta , organza, voal si alte materiale frumoase. In afara de aceste produse si accesoriile de calitate pentru ele, mai poti gasi in magazinul online si alte decoratiuni pentru o casa frumoasa.

Persoana care primeste gift card-ul poate alege si lenjerii de par, paturi si pleduri, fete de masa, cuverturi, perne decorative si tablouri si postere. Stickerele decorative pot infrumuseta orice perete gol, iar produsele Atria sunt destinate celor care stiu importanta unui camin cald si placut.

Inainte sa comande cadoul dorit, persoana care a primit gift card-ul Atria poate consulta si categoria "Top Vanzari" si poate beneficia de reduceri substantiale in rubrica "Lichidari".
 

Cum folosesti gift card-ul Atria?


Cand primesti un gift card Atria, un talon valoric tiparit emis de magazinul online Atria.ro, iti poti alege singur produsele dorite, iar suma inscrisa pe talon va fi redusa din comanda ta finala.

Gift card-urile Atria pot avea valoarea de 150, 200 sau 250 lei si pot fi folosite doar pentru cumparaturi in magazinul online Atria.

Pe fiecare gift card este inscris un cod, pe care cumparatorul il introduce la finalizarea comenzii. Introdu codul din cifre si litere de pe talon in meniul "Coduri de discount" si apasa butorul "Aplica cupon". Cadourile cumparate din magazinul online Atria.ro sunt livrate prin curier rapid , contra unei taxe de 25 lei/comanda.

Lasa-i pe cei dragi sa-si aleaga singuri cel mai reusit cadou de sarbatori si fa-le o bucurie cu unul dintre gift card-urile Atria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului