Amenajarea casei

#camera copil #circ #amenajare casa #design camera copil

Adu spiritul magic al circului in camera copilului tau

Decorurile tematice sunt ideale pentru camerele copiilor. Acestea pot ajuta la crearea unei lumi magice in casa ta si pot servi, de asemenea, la dezvoltarea imaginatiei micutilor si la cresterea creativitatii lor. Una dintre cele mai fascinante si uimitoare lumi pe care le poti crea in camera micutului tau este cea a circului.

Lumea leilor, a clovnilor, a doamnelor cu barba, a acrobatilor si multi altii fascineaza copiii, dar si adultii deopotriva. Asadar, daca cei mici sunt intotdeauna fericiti sa mearga la un spectacol de circ, de ce sa nu ii creezi unul chiar in camera sa, pentru a se bucura tot timpul de el?

Picturile, cel mai accesibil decor

Exista numeroase modalitati de a crea un decor ce are ca tematica circul. Mai intai trebuie sa stabilesti un buget. Daca acesta nu este unul foarte mare, cea mai la indemana solutie pentru a crea un decor fabulos si ieftin, ce creioneaza lumea circului sunt picturile. Cumpara cateva sabloane cu personaje specifice circului si picteaza pe pereti scene fabuloase. Acestea il vor incanta pe micutul tau si il vor purta rapid in lumea fascinanta a circului.

De asemenea, pentru un impact vizual mult mai uimitor, poti picta pe tavanul camerei un cort real. Acesta este unul dintre cele mai importante elemente ale acestei lumi si iti va da rapid sentimentul ca intri intr-un adevarat circ.

Rafturile-roata

O alta modalitate accesibila si uimitoare de a crea un decor inspirat din lumea circului in camera micutului tau este o roata-raft, care, pe langa rolul decorativ spectaculos, este si foarte utila pentru depozitarea numeroaselor jucarii care mereu sunt in dezordine.

Culoarile vii, esentiale in lumea circului

Combinatiile puternice de culori reprezinta una dintre principalele caracteristici ale lumii circului. Prin urmare, nu doar peretii camerei trebuie sa fie viu colorati. Acestia trebuie completati cu un mobilier pe masura, precum pufurile, perdelele sau pernele cu imprimeuri indraznete si spectaculoase.

De asemenea, pentru cei care nu vor sa isi zugraveasca perestii, mai exista si optiunea autocolantelor. Poti gasi in magazinele specializate numeroase modele de tapet care reamintesc de lumea magica a circului si de targurile antice. De la imagini cu caruseluri fantastice pana la personaje uimitoare din lumea circului.

Sursa foto: estiloydeco.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea