Amenajarea casei

#primavara design #tendinte design primavara #amenajari interioare

Adu primavara in casa ta! Tendintele sezonului ca sa ai o locuinta ca in reviste!

De indata ce primavara isi face simtita prezenta, cu totii simtim nevoia de schimbare: haine noi, coafuri in tendinte... Pe acelasi principiu, si locuinta necesita cateva modificari, astfel incat sa devina mult mai primitoare!


Iata tendintele inovatoare propuse de Debenhams Gama Casa pentru primavara-vara 2015, care-ti vor transforma casa in acest sezon.

Stilul scandinav

Minimalismul este uneori calea catre o imagine surprinzatoare pentru locuinta ta. Mixul intre textura suprafetei, formele organice si finisajele transparente creeaza un set de inspiratie scandinava, cu radacini in arta populara si care se potriveste unui look relaxat si simplu.  Imaginile reprezentative pentru acest stil sunt vazele cu textura, decoratiunile mici, dar si recipientele mari din sticla albastra.


Butterfly Home by Matthew Williamson reintepreteaza imprimeuri din perioada Iacobina, iar motivele etnice sunt transpunse cu ajutorul tonurilor electrice de neon. Vazele realizate manual si micile detalii de broderie sunt puternice elemente de autenticitate.



Lenjeriile de pat si prosoapele realizate din tesaturi naturale iti vor garanta un inceput si un sfârsit al zilei in deplin confort si rasfat.
Jasper Conran propune pentru aceasta pro paleta cromatica neutra, dominata de bej, gri si alb, iar dungile si imprimeurile delicate sunt puse in valoare de tesaturile impecabile, de bumbac si satin.



Noile lenjerii de pat RJR John Rocha pun in valoare modelul cu ajutorul texturii, iar seturile includ pleduri realizate din imbinari de material puse in valoare de imprimeuri tip acuarela.

Sursa foto: mother-books.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului