Amenajarea casei

#amenajare casa #accesorii casa #accesorii moderne #culori vara

Accesorii moderne pentru casa, in culorile verii

In fiecare an, specialistii in design interior stabilesc care sunt culorile-vedeta ale celor 4 sezoane. Cand nu ai un buget generos pentru a face modificari in amenajarea locuintei, cea mai simpla metoda prin care te poti alinia la tendinte o reprezinta accesoriile. Acestea pot fi schimbate usor de la an la an sau chiar de la sezon la sezon, pe cand daca achizitionezi o piesa de mobilier intr-una dintre culorile verii, ti-ar fi mai greu sa o schimbi in viitorul apropiat. Daca inca nu ai reusit sa faci modificari in designul locuintei, nu este prea tarziu nici acum.

Urmatoarele combinatii de accesorii moderne in culorile verii vor aduce un suflu proaspat in locuinta ta.

Accesorii moderne in culoarea albastru de Monaco


Albastrul de Monaco sau albastrul cobalt este una dintre cele mai in voga culori ale verii. Este o culoare intensa, dar pentru ca este mai inchisa, nu devine deranjanta, ba chiar poate fi calmanta pentru persoanele foarte stresate.

Vopsirea peretilor intr-o nuanta de albastru de Monaco poate fi, totusi, prea mult, insa daca vrei sa improspatezi aspectul casei, poti alege accesorii moderne in aceasta culoare, cum ar fi un ventilator de tavan, o lenjerie de pat sau o vaza deosebita.

Accesorii moderne in culoarea galben sorbet


Galben sorbet este o culoare-vedeta a verii 2013. I se mai spune lemon sorbet sau lemon zest si aduce un strop de veselie si energie in locuinta. Daca te intrebi ce accesorii moderne poti cumpara in aceasta culoare estivala, iti recomandam canile pentru ceai sau cafea, un cantar pentru bucatarie, un mixer sau, de ce nu, un corp de mobilier.

Galbenul sorbet este ideal pentru bucatarie, fiind considerat o culoare care suscita pofta de mancare, dar si cheful de a gati.

Accesorii moderne in culoarea portocaliu-nectarina
 

Daca vrei cu adevarat sa-ti revigorezi designul casei, incearca accesoriile moderne in culoarea portocaliu-nectarina. Accentele de culoare aduc intotdeauna un plus de prospetime si capteaza atentia in anumite puncte cheie ale camerei. Vara aceasta, iti sugeram sa optezi pentru accesorii moderne in culoarea portocaliu-nectarina, cum ar fi un covor, un robot de bucatarie, o veioza sau un scaun pentru relaxare.



Sursa foto: sheknows.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea