Amenajarea casei

#decoratiuni baie #accesorii baie #accesorii de perete #decoratiuni perete

Accesorii de perete sic pentru baie

Atunci cand redecorezi baia, este recomandat sa nu uiti de accesoriile sic care confera o atmosfera speciala si care sunt si foarte utile. De la agatarea prosoapelor, pana la oglinzi elegante, pe piata gasesti o serie de produse speciale pentru baie.

Atunci cand alegi diferite accesorii pentru baie gandeste-te la impactul general asupra baii tale si la atmosfera pe care vrei sa o creezi. Decoratiunile preferate vor avea loc in baie? Sunt utile? Ai spatiu suficient pentru aceste accesorii? Toate acestea sunt intrebari la care trebuie sa te gandesti inainte de a redecora baia.

Decoratiunile pentru baie se potrivesc mai multor stiluri de amenajare interioara. De la modern si contemporan, pana la traditional, accesoriile de perete pentru baie confera stil, dar si spatiu de depozitare.

Iata ce iti trebuie in baie:

Rafturi pentru prosoape.
Rafturile pentru prosoape sunt accesorii esentiale pentru o baie. Acestea pot fi mai mult decat cateva bare de metal. Rafturile pentru prosoape dispun de polite, sertare, incalzitoare pentru prosoape.

Oglinzi. Oglinda pe care o alegi in baie poate schimba total aspectul acestei camere. Oglinzile au abilitate de a face baia sa para mai mare sau mai mica si sunt unele dintre cele mai importante accesorii din baie. Poti alege oglinzi ovale, rotunde, patrate sau oglinzi masive, montate pe tot peretele. Unele oglinzi dispun si de sisteme inteligente de iluminat.

Incalzitoare. Un accesoriu de baie care castiga tot mai multa popularitate este incalzitorul. Aceasta este folosit atat in sezonul rece pentru incalzirea incaperii, dar si pentru uscare prosoapelor. Unele incalzitoare pot fi programate de seara, astfel ca dimineata, atunci cand mergi la baie, in sezonul rece, nu vei mai tremura.

Dulapuri. Foarte multe persoane nu considera dulapurile necesare in baie. Insa, acestea confera mult spatiu de depozitare, atat pentru prosoape, cat si pentru produsele cosmetice sau detergenti. Sunt foarte utile si confera baii mai multa intimitate. In functie de materialul si modelul ales, dulapurile de baie sunt elegante si moderne.

Obiecte de iluminat. In afara de becul din tavan, in baie mai pot fi adaugate si alte obiecte si corpuri de iluminat, care maresc vizual camera. Luminile din jurul oglinzii sunt perfecte pentru femeile care petrec mult timp cu machiajul si alte procedee cosmetice. In plus, luminile din baie creeaza o atmosfera relaxanta, care te va deconecta de la problemele din timpul zilei.

Cuiere. Pe langa accesoriile mari, in baie trebuie sa mai ai si mici accesorii si cuiere pentru a atarna diverse obiecte. Aceste cuiere au un aspect frumos, insa sunt si foarte practice. De ele poti agata prosoape, halate de baie si alte obiecte si accesorii din baie.

Atunci cand alegi astfel de accesorii ai grija sa fie de calitate, sa fie rezistente la umiditate si temperaturile din baie si sa nu se deterioreze usor. De asemenea, este foarte important sa nu fie periculoase pentru copii sau celelalte persoane din casa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului