Amenajarea casei

#accesorii baie #obiecte sanitare #baie

Accesorii baie si obiecte sanitare – O alegere intre necesitate si rasfat

Sala de baie nu mai este un simplu spatiu destinat igienei personale. Aceasta a evoluat pentru a satisface nevoile omului modern, in viziunea caruia baia capata valente noi. Asa se face ca pe langa igiena, dorinta de placere si relaxare primeaza.

Astfel, solutiile destinate amenjarii salilor de baie se caracterizeaza printr-un grad ridicat de adaptabilitate, pentru ca acestea sa poata fi modificate in functie de personalitatea si necesitatile fiecarui utilizator.

BATERII-LUX.ro face parte din magazinele focusate pe cerintele clientilor, dar mai ales pe noutatile si conceptele noi din acest domeniu. De aici se pot achizitiona numeroase accesorii baie si obiecte sanitare care imbina designul modern cu tehnologii eficiente, materiale durabile si ecologice.

Echilibrul perfect intre design, simplitate si functionalitate

Produsele ce apartin renumitului producator Grohe va ajuta sa obtineti baia ideala pentru intreaga familie. Accesoriile acompaniaza principalele obiecte sanitare din baie si asigura o utilizare practica si frumoasa a spatiului, indiferent ca ne referim la incaperi spatioase sau spatii restranse.

Fiecare element a fost conceput pe baza trendurilor actuale in materie de echipamente si accesorii sanitare. Realizate din materiale durabile, modelate in linii si forme simple, acestea se integreaza discret in orice decor. Finisajele calitative contribuie si ele la un efect vizual de exceptie, astfel ca alegerea produselor potrivite devine tot mai dificila.

Accesorii pentru baie - Intotdeauna te bucuri ca le ai in casa ta

Desi indeplinesc toate criteriile de confort si functionalitate, alegerea accesoriilor pentru salile de baie nu este usoara. In cazul in care nu apelati la ajutorul unui specialist in amenajari interioare, incercati variante cat mai logice. De exemplu, impartirea spatiului pe zone de interes va ajuta sa identificati elementele ce lipsesc din baia dvs.

Pentru a completa prezenta obiectelor sanitare, aveti nevoie de:

  • Suport pentru pahare de baie, prosoape, cosmetice si hartie igienica;
  • Oglinda fixa si/sau mobila;
  • Dozator sapun si savoniere;
  • Alte elemente indispensabile (agatatori si inele pentru prosoape, perii wc, rafturi pentru produsele de ingrijire etc.)

Rezistenta, eleganta si intretinere facila

Accesoriile din colectia Grohe se remarca prin calitate, rezistenta deosebita la umiditate si uzura, dar mai ales intretinere usoara. Datorita finisajelor cromate, apa nu lasa urme, iar calcarul nu se depune. Elementele isi mentin stralucirea chiar si dupa o perioada indelungata de la montare si sunt foarte usor de curatat. Astfel, baia va fi mereu curata si stralucitoare, fara sa depui eforturi considerabile in acest sens.

Achizitioneaza accesorii baie de la magazinul BATERII-LUX.ro

Daca ati inteles cat de important este sa investiti in produse cu o durata de viata lunga, adaptate trendurilor actuale in materie de functionalitate si design, magazinul online BATERII-LUX.ro este alegerea ideala.

Puteti alege dintr-o gama larga de produse marca Grohe, comercializate la preturi competitive. In plus, aveti posibilitatea de a vizualiza ofertele din confortul casei, fara sa mai pierdeti timp la magazinele de profil din oras.

Reprezentantii magazinului va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare despre produse, pret, disponibilitate si alte detalii de natura tehnica.

Pentru detalii suplimentare accesati www.baterii-lux.ro

Date contact

Telefon: 0721 482 872

E-mail: office@baterii-lux.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea