Amenajarea casei

#brad #lumanari #arome #mobila #luminite #decorare casa #coronite

8 ponturi pentru a-ti decora casa de sarbatori pe ultima suta de metri

Ai stat la birou pana in ultima clipa si nu ai avut timp sa pregatesti casa pentru Craciun? Luminitele colorate, globurile, lumanarile parfumate sau coronitele de brad te vor ajuta sa aduci in locuinta ta spiritul sarbatorilor de iarna, chiar si pe ultima suta de metri. Descopera mai jos cateva trucuri pentru decorarare casei de Craciun in timp record!

1 Foloseste o singura tema de design

Daca vei incerca sa inglobezi toate elementele de Craciun in design, iti va lua o vesnicie sa ajungi la un rezultat multumitor. Rezuma-te o singura tema, precum coronite decorate in argintiu si albastru regal sau decoratiuni in alb si negru (stil foarte popular anul acesta).

2 Parfumeaza casa cu arome de sarbatoare

La intrarea in casa si in punctele in care se vor aduna invitatii tai, asaza lumanari parfumate si recipiente cu potpourri. Alege arome festive, precum portocala sau scortisoara.

3 Alege doar doua-trei culori pentru decorarea locuintei

De Craciun, foloseste doar cateva culori pentru a decora locuinta. O paleta mai mare de culori poate fi obositoare si nu va crea efectul dorit. Incearca culori traditionale precum rosu, albastru, auriu, argintiu sau alb.

4 Decoreaza coronitele de brad

Alaturi de cei mici, poti decora mai multe coronite de brad. Foloseste conuri de brad, globuri mici si colorate, panglici sau ghirlande handmade.

5 Reorganizeaza mobila din casa

O metoda eficienta si ieftina de a schimba total aspectul locuintei tale este sa muti mobila din casa. In sufragerie poti rearanja canapelele si fotoliile pentru a crea un spatiu ideal pentru intalnirile cu familia si prietenii.

6 Decoreaza cu luminite albe

Pentru a spori atmosfera festiva a locuintei tale, poti decora cu luminite albe. Acestea vor fi usor de integrat in decor, indiferent de decoratiunile pe care le folosesti.

7 Foloseste multe lumanari

Pe langa parfumul placut pe care il ofera locuintei tale, lumanarile sporesc senzatia de caldura si confort de Craciun. Alege lumanari in culori festive, pe care sa le plasezi in colturile strategice ale locuintei tale.

8 Decoreaza toate camerele locuintei tale

Chiar daca majoritatea invitatilor tai se vor strange in sufragerie, nu uita sa decorezi si celelalte camere ale locuintei tale, precum dormitorul, bucataria sau baia. Adauga in fiecare camera decoratiuni de sezon si ramuri mici de brad si vei simti cu adevarat spiritul sarbatorilor de iarna.

 

Sursa foto: digsdigs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare