Amenajarea casei

#locuinta #paste #decoratiuni paste #decoratiuni casa #decoratiuni casa paste

7 idei de decoratiuni de Paste pentru locuinta ta

Se apropie Pastele, asa ca nu exista un moment mai bun pentru a incepe sa-ti decorezi casa in cinstea celei mai importante sarbatori a crestinilor. Iar pentru a simti cu adevarat spiritul Pastelui si placerea redescoperirii obiceiurilor si traditiilor dedicate acestei sarbatori, trebuie sa-ti umplii casa de flori de primavara, oua vopsite si culori specifice. Iata 7 idei pentru decoratiuni de Paste unice pentru locuinta ta!

1. Decoreaza-ti semineul cu oua vopsite si cununi de salcie. Poti sa adaugi si cateva lumanarele frumoase sau cateva statuete din lut ce infatiseaza iepuri fericiti. Totul depinde numai de imaginatia ta.

2. Infrumuseteaza cateva locuri din casa, cum ar fi comoda din dormitor sau masuta din sufragerie cu tot felul de obiecte ce tin de sarbatoarea Pastelui. In imaginea de mai jos poti admira pui mici si pufosi, alaturi de doua oua de ciocolata, pusi pe un servetel din bumbac pe care este imprimat numele unui musafir.

3. Masa speciala de Paste poate fi un bun mod de a arata tuturor spiritul tau creativ. Ia cate un ou gata vopsit si scrie pe el numele fiecarui invitat, apoi asaza-l intr-un mic bol si pune-l in dreptul fiecarui musafir la festin.

4. Insufleteste cateva cani si transforma-le in iepurasi si puisori de gaina, accesorizandu-le cu urechi de hartie, mici mustati si puf galben.

5. Improspateaza-ti usa de la intrare pentru a da de veste tuturor ca la tine in casa domneste buna dispozitie si atmosfera calda de Paste. Ia un covor mai vechi pe care sa pui crengi de salcie, coroane din flori, cateva mici cosulete pline cu oua si, de ce nu, cativa morcovi. Toate trebuie lipite bine de covor.

6. Umple-ti locuinta de lalele, cat mai multe. Fie ca le pui in vaze, fie ca le plantezi in ghiveci, lalelele sunt florile ce nu trebuie sa lipseasca din casa ta in aceasta perioada.

7. Nu uita de lumanarile rosii pe masa de Paste, hartia creponata de culoare verde pentru cosuletele de oua si iepurasii-figurina. In loc de fata de masa obisnuita, poti cumpara din comert una dedicata acestei sarbatori, care sa exprime spiritul Pastelui prin motive specifice.




Sursa foto: themessinthekitchen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului