Daca tenisul reprezinta una dintre pasiunile tale, te poti folosi de unele obiecte specifice acestui joc pentru a confectiona decoratiuni inedite pentru locuinta ta. Cu ajutorul ornamentelor realizate din mingi si rachete, poti obtine o atmosfera "de joc" la tine acasa. Iata cateva idei care te-ar putea ajuta sa iti creezi accesorii decorative inedite, inspirate din jocul de tenis.


1. Pat pentru animale

O idee interesanta inspirata din jocul de tenis este realizarea unui pat pentru animale, folosind mingiile de tenis. Pentru realizarea acestuia, ai nevoie de o cutie rezistenta pe care sa lipesti mingiile de tenis si o perna confortabila, unde animalul tau de companie sa se poata odihni.


2. Suport pentru bijuterii

O racheta de tenis poate fi folosita pe post de suport pentru bijuterii. Agat-o pe unul dintre peretii camerei tale si nu vei mai avea nevoie de cutii speciale pentru a-ti pastra cerceii, bratarile sau colierele. Racheta de tenis va deveni un suport inedit pentru pastrarea bijuteriilor.
3. Oglinda vintage

De asemenea, racheta de tenis te poate ajuta sa iti creezi o oglinda vintage de invidiat. Inlocuieste plasa acesteia cu o oglinda si iti vei putea decora dormitorul intr-un mod original.


4. Scaun din mingi

Mingiile de tenis pot fi folosite pentru a realiza un model de scaun in care sa te simti confortabil. Plaseaza mingiile pe suprafata scaunului si vei obtine un accesoriu decorativ potrivit pentru orice camera din locuinta.


5. Decoratiuni pentru usa

Pentru a face cunoscuta musafirilor pasiunea ta pentru tenis, poti realiza decoratiuni interesante pentru usa. In acest sens, poti confectiona o coronita din mingi de tenis pe care sa o agati de usa de la intrarea in casa. Daca ai talent, poti realiza diferite alte forme inedite, cum ar fi stele, inimi sau chiar diverse insecte, precum fluturi.


6. Miniportofel

Pentru a pastra monedele intr-un loc sigur, iti poti confectiona un miniportofel dintr-o minge de tenis. Astfel, nu vei mai avea banii imprastiati prin casa si vei sti de unde sa ii iei la nevoie.

Sursa foto: architectureartdesigns.com

  •   2013-07-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Diana Matei

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii