Amenajarea casei

# amenajarea case #stil decor #decor casa #design interior

5 trenduri in decorul casei la care trebuie sa renuntam in 2016

Unele trenduri arata foarte bine in poze, dar sunt total nepractice, altele desi au aratat bine, vremea lor a cam apus si trebuie sa le inlocuim cu un suflu nou. Daca vrei ca locuinta ta sa aiba un suflu fresh, iata la ce trebuie sa renunti in 2016:

1. Salteaua direct pe podea

Desi pare o idee buna, mai ales daca esti o fire boema si beneficiezi de un spatiu pe masura, nu este deloc practic, iar in realitate arata mult mai rau decat in poze. Sa nu mai vorbim de praf.

Foto: thesnug.com

2. Imprimeurile chevron

Modelul zig-zag atat de cunoscut a fost la mare cautare in 2015, insa expertii in decor sustin ca a trecut perioada sa de glorie. La fel, dispar si printurile cu mesaj, in genul pernelor 'El si ea", "hello" sau alte astfel de imprimeuri. Dungile raman insa la moda. 

Foto: decorpad.com

3. Asortarea exagerata

Sa asortezi este indicat, sa potrivesti culori complementare la fel, insa nu exagera. Potrivit Huffington Post, cam asta a adus 2015. 

Foto: bloglovin.com

4. Peretele acoperit in fotografii

Un trend destul de evident pe blogurile de specialitate in 2015, acesta ar trebui insa cizelat in 2016. De exemplu, fotografiile vintage, alb-negru ar trebui sa primeasca o rama pe masura inainte de a fi urcate pe perete

Foto: mundoazabache.com

5. Keep calm

Un trend amuzant care a prins tare bine inca din 2014, imprimeurile si tablourile cu "Keep calm and..." ar trebui lasate in urma, in sfarsit. Au fost de efect o vreme, insa deja sunt prea uzitate pentru a mai incerca sa le cuprinzi in decorul casei. Cel mult, pastreaza cana de cafea cu binecunoscutul mesaj. La birou.

Foto: redcandy.co.uk

  •   2016-01-02
  •  

Articol scris de

Stefan Pavel

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii