Amenajarea casei

#pat #lenjerie #lenjerii de pat

5 lenjerii de pat cu imprimeu trasnit

Cand iti cumperi accesorii pentru casa, primul lucru la care te gandesti este sa se potriveasca bine cu restul decorului si sa faca senzatie atunci cand iti vin musafiri. Lenjeriile de pat nu sunt neaparat astfel de accesorii pe care trebuie sa le vada toata lumea, dar si daca se intampla sa ai musafiri care raman peste noapte la tine, cu siguranta ti-ar placea sa ii surprinzi cu o lenjerie iesita din comun. Uita de clasice imprimeuri cu flori, de carouri si desene geometrice si descopera cateva lenjerii de pat cu totul iesite din comun.


1. Lenjeria de pat iPod Touch

iPod Touch, indragitul media player portabil, a devenit imaginea unei lenjerii de pat trasnite. Daca esti amator de gadgeturi moderne, poti cauta si tu o astfel de lenjerie, care sa completeze perfect diversele dispozitive de ultima generatie pe care le ai prin casa.



Sursa foto: geeky-gadgets.com


2. Lenjerie de pat cu haine aruncate la intamplare

Aruncarea hainelor la intamplare pe pat este un gest enervant pentru orice persoana obsedata de ordine si disciplina. Poate din acest motiv a fost creata si lenjeria de pat care are imprimate pe suprafata diverse articole vestimentare aruncate la intamplare. Imprimeul pare cat se poate de real, gratie tehnicii 3D.



Sursa foto: freshome.com


3. Lenjerie de pat cu platane

Cand vezi aceasta lenjerie de pat, ai impresia ca intri intr-un studio de inregistrari sau ca ajungi in camera unui renumit DJ. Pentru iubitorii de muzica electronica, lenjeria de pat cu platane este un accesoriu genial. De altfel, chiar si producatorul o recomanda pentru camerele de tineri sau pentru burlaci.



Sursa foto: synthgear.com


4. Lenjerie de pat cu poveste

Daca vrei sa ai o lenjerie de pat trasnita cu adevarat, inseamna ca urmatorul model este potrivit pentru tine. Este vorba despre o lenjerie de pat cu poveste. Mai exact, in setul lenjeriei este inclusa o patura realizata din mai multe straturi. Fiecare strat reprezinta o fila dintr-o carte cu povesti. Astfel, daca seara, inainte de culcare, ai chef sa te relaxezi, poti citi povestea incriptionata pe patura. Va fi mai greu sa rasfoiesti filele, insa cine mai are lenjerie de pat ca a ta?



Sursa foto: pinterest.com


5. Lenjerie de pat pentru domnii singuri

Pentru domnii care isi petrec noptile singuri, a fost creata lenjeria de pat pentru companie. Mai exact, lenjeria are imprimata pe perna un cap de femeie, iar pe patura un trup superb, gata sa fie luat in brate in fiecare seara.



Sursa foto: adrants.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului