Amenajarea casei

#sarbatori #decor #decor de sarbatori #decor in alb

5 idei inspirate pentru un decor in alb, de sarbatori

Inspira-te din albul zapezii pentru a-ti decora locuinta in aceasta culoare imaculata. De sarbatori, albul simbolizeaza puritatea si confera un aer stilat oricarei incaperi. Unde mai pui ca, in sezonul rece 2012/2013, spatiile luminoase sunt cel mai bine cotate de designeri!


1 Manunchiuri de brad

Un dormitor decorat in alb arata minunat daca este invadat de multa lumina naturala. De sarbatori, un dormitor de un alb imaculat este relaxant, odihnitor. Imbraca patul in asternuturi albe si prinde la tablia acestuia crengute de brad care au fost vopsite in alb cu un spray special. Manunchiul de crengi albe este o decoratiune simpla si de efect. De Craciun, prinde de-a lungul patului cizmulite decorative din material textil.


2 Ghirlande din fulgi de nea

Foloseste hartie alba si sabloane gasite pe internet pentru a decupa fulgi de nea. Realizeaza ghirlande si prinde-le in casa de lustra, usi, scaune sau la fereastra. Fulgii de nea sunt un ornament potrivit atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion si pot fi facuti in casa (o economie financiara este avantajoasa intotdeauna).


3 Aripi de inger

Decupeaza din carton alb doua aripi de inger unite. In partea de jos a aripilor taie franjuri pentru a reda penele. Lipeste cu vata restul suprafetei, indoaie aripile usor si prinde-le de spatarul scaunelor. Aceasta decoratiune este potrivita pentru masa festiva de Craciun.


4 Masa festiva de sarbatori

Masa festiva de sarbatori poate capata un aspect elegant prin combinarea unui set de farfurii albe cu pahare de cristal si decoratiuni argintii. Albul, argintiul si transparenta cristalului sunt o combinatie potrivita pentru sarbatorile de iarna, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion. Ca decoratiuni, poti folosi tipsii metalice, sfesnice, mini-aranjamente florale etc.


5 Bradul de Craciun in alb


Bradul alb de Craciun poate fi atat cel artificial, cu ramuri albe, atat cel natural, verde. In primul caz, alege decoratiuni in culoarea dominanta a incaperii. Rezuma-te la doua culori cum sunt turcoazul si auriul pentru bradul alb. Acesta are un aspect nins si poate fi decorat cu ornamente de orice culoare.

In al doilea caz, decorul alb, de sarbatori, este creat cu ajutorul globurilor albe prinse intr-un brad verde. Acest model de brad are un aspect elegant si aerisit.



Sursa foto: digsdigs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea