Amenajarea casei

#mobilier #tendinte #comoda #depozitare #forme geometrice

5 idei de comode in tendintele anului 2013

Spatiile pentru depozitarea diverselor obiecte si haine sunt un element necesar in orice camera din locuinta. In timp ce astazi exista nenumarate modele si tipuri de rafturi pe care le poti avea in casa ta, exista o piesa de mobilier ce nu isi pierde niciodata stralucirea: comoda. Iata 5 idei pentru a-ti crea propriul "cufar" pentru haine, oferite de decoist.com.

1 Comoda pictata cu efectul Ombre

Incorporeaza efectul Ombre in camera ta cu ajutorul unei comode pictate in mai multe nuante ale aceleiasi culori. Vei obtine astfel o piesa de mobilier cu stil, in tendintele anului 2013, precum cea de mai jos oferita de Bungalow Blog.

2 Comoda in designuri geometrice

Personalizeaza-ti vechea comoda si revopseste-o intr-un design surprinzator. Alege sa-i oferi prospetime cu ajutorul formelor geometrice pe care sa le incorporezi sub o anumita tema.

Foloseste-te de triunghiuri, patrate sau orice alta forma geometrica iti place si picteaza comoda in scheme diferite. Pentru o nuantare deosebita, foloseste culori vesele. Ce parere ai de aceasta comoda de la The How-To Gal?


3 Comoda monocolora

Clasicul model "uni" nu se demodeaza niciodata. Ramai la un design simplu, vopseste comoda intr-un alb stralucitor, precum aceasta de la Centsational Girl. Ofera-i o nota mai mare de eleganta prin accentuarea manerelor intr-o nuanta complementara.

4 Comoda tapetata

In timp ce vopseaua este una dintre cele mai la indemana moduri de a schimba aspectul unei comode, tapetul poate fi o solutie alternativa la fel de reusita, insa mult mai usor de pus in practica. Alege modelul pe care vrei sa il imprimi comodei tale si apuca-te de treaba. Comoda de mai jos este o creatie a DIY Network.

5 Comoda inovativa

Pastreaza intacte unele parti din comoda originala si upgradeaza-le doar pe altele. In acest fel, vei realiza o piesa unica, din parti diferite, care se va potrivi de minune atat cu o camera intr-un design clasic, cat si intr-o incapere moderna. Ce parere ai de aceasta, de la Centsational Girl?




Sursa foto:inspirationforhome.blogspot.com]]

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea