Amenajarea casei

#amenajare dormitor #design dormitor #dormitoare #dormitoare futuriste #dormitoare nonconformiste

5 dormitoare incredibile cu designuri nonconformiste

In timp ce multa lume incearca sa isi amenajeze un dormitor cat mai confortabil si mizeaza mai mult pe functionalitate decat pe aspectul estetic, altii cu dare de mana si cu o imaginatie debordanta isi amenajeaza dormitoare incredibil de frumoase, cu designuri nonconformiste. Urmatoarele dormitoare, din case de lux sau din hoteluri de lux, si-au castigat un loc pe lista celor mai ciudate camere din lume.

1. Dormitor cu piscina integrata

Este adevarat ca nimic nu se compara cu o baie in piscina, apoi cu un somn relaxant, dar de aici pana la consturirea unui piscine adevarate intr-un dormitor parea a fi cale lunga. Nu si pentru arhitectii care au realizat proiectul unui hotel dintr-o statiune exclusivista din Mykonos, Grecia.

Unul dintre dormitoare este mobilat ca o camera absolut normala, doar ca este accesorizat cu o "banala" piscina cu apa de un tucoaz care te cucereste la prima vedere.


2. Dormitor futusist

Un pat care leviteaza, un corp de mobilier ce seamana cu o masuta de cafea si un altul care nu are o intrebuintare foarte precisa formeaza dormitorul futurist, cu un design nonconformist pe masura. Patul suspendat, care este si vedeta acestui dormitor incredibil, este fixat direct in perete si este prevazut cu un sistem care previne caderea sau desprinderea acestuia.


3. Dormitor cu vedere in ocean

Un alt dormitor incredibil, cu un design nonconformist, poate fi intalnit la un hotel exclusivist din Insulele Maldive. Dormitorul are pereti si tavan din sticla si ofera o minunata priveliste spre fauna din ocean. In rest, camera este amenajata foarte simplu, tocmai pentru a nu distrage atentia de la frumusetile marine.

4. Dormitorul graffiti

Trebuie sa fii cu adevarat pasionat de graffiti pentru a-ti amenaja un dormitor pe jumatate acoperit de vopseaua colorata a sprayurilor permanente. Corp de mobilier, toc de geam, perdea pardoseala? Cine mai intelege ce se afla in aceasta camera acoperita aproape in totalitate de desene si scrisuri colorate?

5. Dormitor cu pereti distorsionati

Nu in ultimul rand, vrem sa-ti aratam un dormitor incredibil cu pereti distorsionati. Designul nonconformist pare distorsionat doar pana cand incepi sa il descifrezi. De fapt, peretii sunt drepti, dar au tot felul de rafturi asimetrice integrate si placaje false aplicate deasupra.




Sursa foto: digsdigs.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea