Casa de Craciun

#party Revelion #decoratiuni Revelion #amenajare casa

5 decoratiuni pentru un Revelion de vis

Ideile pentru decoratiuni de Sarbatori pare ca nu sunt niciodata de ajuns. Pentru ca de la an la an ai vrea sa iti ornezi si mai frumos locuinta. Si pentru ca vine Revelionul, iti venim in intampinare cu cateva idei perfecte pentru party-ul din noaptea dintre ani.

 

Masa stralucitoare

 

De Revelion, totul trebuie sa straluceasca! Auriul si argintiul sunt culorile specifice acestei sarbatori. Si daca tot e asa, de ce nu ai alege o fata de masa din lamé argintiu, care va da farmec intregii incaperi. Nici nu vei mai avea nevoie de foarte multe alte decoratiuni, eventual cateva ghirlande luminoase.

Baloane cu glitter

 

In cazul in care nu gasesti fata de masa stralucitoare, poti apela la alte cateva trucuri. Spre exemplu, poti face un decor senzational cu ajutorul baloanelor. Umfla cu heliu cateva baloane colorate, apoi aplica pe baza lor aracet si inmoaie acea portiune in glitter. Lasa-le apoi sa pluteasca frumos in incapere.

Ghirlande din hartie

 

Ai primit o multime de cadouri de Craciun si, daca te numeri printre cei care deschid pachetele cu atentie ca sa nu strice hartia, inseamna ca ai acum o multime de ambalaje colorate. Nu le arunca, ci pastreaza-le pentru a face din ele ghirlande frumoase pe care sa le prinzi fie de tavan, fie dintr-o parte in alta a incaperii, pentru noaptea de Revelion.

Pahare cu globuri

 

Daca, din lipsa de spatiu, nu ai impodobit un brad, atunci foloseste globurile pentru a orna incaperea in care urmeaza sa iti primesti oaspetii. Poti umple boluri mari, din sticla, cu globuri colorate, sau pahare cu picior. Asaza-le pe masa in locul vazei cu flori.

Globuri uriase din hartie

 

Globurile uriase din hartie sunt un decor spectaculos pentru orice tip de party. Ai nevoie de bile din polistiren de diferite dimensiuni si de hartii pentru briose. Poti alege hartie alba sau colorata. Fixeza-le pe globurile din polistiren cat mai inghesuite si vei obtine o decoratiune extrem de interesanta, cu care iti vei uimi toti invitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare