Amenajarea casei

#masa #lalele #inimioara #pahare #decor #trandafiri #vaze #ziua indragostitilor

5 decoratiuni florale pentru o atmosfera romantica de Ziua Indragostitilor

In afara de iubirea care pluteste in aer si dulciurile in forme sugestive, Ziua Indragostitilor mai are un simbol universal: florile. Gingase si estetice, decoratiunile florale reprezinta un mod grozav de amenajare a locuintei cu prilejul sarbatorii de Valentine's Day.

 

Cina perfecta de Ziua Indragostitilor are nevoie si de un aranjament floral romantic, iar dormitorul pregatit pentru o seara pasionala nu ar mai fi la fel fara un decor pe masura. O singura decoratiune florala de o frumusete aparte iti poate transforma radical o incapere, astfel incat sa exprime intocmai tematica celebrarii iubirii.

1. Inimioara din minivaze cu flori

O prima sugestie de decoratiune florala pentru Ziua Indragostitilor este o superba inimioara (care imprejmuieste lumanarile cinei de sarbatoare), creata din vaze mici, pline de flori in nuante calde de rosu, roz, galben si portocaliu. Pastreaza paleta cromatica a mesei in nuante pastelate, nude, astfel incat sa obtii un contrast superb cu aranjamentul floral inedit.

2. Vaza dragostei

Pentru decorul dormitorului vostru, este suficienta o vaza compatibila cu tematica iubirii, pentru a aduce spiritul Zilei Indragostitilor aproape de voi. Ai nevoie de o vaza transparenta, scunda si cu diametrul mare, pe care sa o umpli cu bombonele rosii si lalele in aceeasi nuanta "de foc". Poti opta si pentru trandafiri rosii, daca ii preferi in mod deosebit.

3. Inimioara din trandafiri

Tot pentru decorarea mesei, poti pune mai multi trandafiri in pahare mici, pe care sa le aranjezi in forma de inimioara. Pentru un efect cromatic deosebit, combina trandafiri in nuante de rosu intens, roz prafuit si roz pal.

4. Aranjamentul in culori complementare

Iti doresti o decoratiune speciala de Ziua Indragostitilor, care sa se indeparteze de conventionalele nuante de roz si rosu? Iata o varianta care te poate multumi: o vaza scunda si lata, umpluta cu bombonele in forma de inimioara galbene, albastre si roz, insotite de multe lalele in nuante complementare.

5. Decorul floral pentru lumanari

Scoate din anonimat o masa decorata in culori deschise si cu lumanari lungi crem, asezand in jurul bazei acestora crini rosii.

Sursa fotografii: marthastewart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului