Amenajarea casei

#covor diego #diego #covor

5 covoare indraznete pentru incaperi pline de personalitate

Covoarele nu au doar rol practic, ci reprezinta o modalitate excelenta de a va pune in evidenta personalitatea. Indiferent de ce alte obiecte decorative sau de mobilier aveti intr-o camera, un model iesit din tipare poate seta tonul intregii incaperi. Diego va prezinta 5 modele indraznete de covoare, care sa va ajute sa va personalizati locuinta.

Art Impression – pentru artistul din voi

Daca sunteti o fire cu un simt artistic bine dezvoltat ati putea opta pentru un covor avangardist, precum modelul Art Impression din colectia Tulipo Art. Cu un design avangardist, este perfect pentru decorarea unui living minimalist, monocromatic, caruia ii ofera un strop de culoare si de dinamism. Contrastul dintre liniile drepte si formele rotunjite, dintre culorile calde si cele reci, nu doar ca duce cu gândul la un colaj de picturi, ci reflecta diversele stari de spirit prin care trece un artist pe parcursul unei zile.

Photos NYC – escapada din cotidian

in cazul in care va doriti sa aduceti spiritul cosmopolit direct in locuinta voastra puteti alege un covor care sa redea câteva puncte de reper din marile metropole ale lumii, cum este New York City. Photos NYC este un model modern cu totul inedit, ideal pentru amenajarea unei camere de tineret, a unui living sau a unui apartament tip studio.

Galaxy Stripe – explozie de culoare

Daca sunteti o fire extrovertita, plina de energie, si doriti ca acest lucru sa fie reflectat si de camera voastra, va puteti indrepta atentia inspre covorul Galaxy Stripe. Un model trendy, tip zebra, a carui dungi viu colorate sunt “calmate” de dungi negre, acest covor emana vitalitate, pofta de viata si optimism.

Moderno Blue Mix – masculinitate si eleganta

Motivele geometrice, cu linii drepte temperate de insertii ondulate, ale covorului Moderno Blue Mix, se potrivesc oricarei incaperi. Cu un design minimalist, acest model confera un aer modern, masculin, dar si elegant, living-ului, dormitorului, sufrageriei, biroului sau camerei de tineret.

Retro 897 – trecutul adus in prezent

Unii din voi poate ca inca tanjiti dupa timpurile de mult apuse, cu toate ca ati ales sa va decorati casa conform tendintelor actuale. Nicio problema! Puteti alege un covor cum ar fi Retro 897, un model destinat adevaratilor fashionisti. Datorita cromaticii deosebite in nuante calde si a modelelor trendy, acesta este accesoriul perfect pentru un living sau un dormitor cu personalitate.

Daca doriti sa aflati ce alte modele de covoare sunt oferite de magazinele Diego, specialistii nostri va stau la dispozitie, pregatiti sa va ajute sa alegeti covorul ideal pentru orice incapere sau stil.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea