Amenajarea casei

#cafea #living #amenajare living #masute de cafea

5 alternative creative la masutele de cafea din living

Masutele pentru cafea sunt disponibile in zeci de modele, culori si forme, dar trebuie sa recunosti ca este foarte greu sa gasesti una care chiar sa aduca un plus de personalitate livingului. Din fericire, cand vine vorba despre masuta de cafea, iti poti pune imaginatia la treaba, pentru a gasi alternative inedite la aceste accesorii. Iti propunem cateva obiecte care se pot transforma pe loc in masute de cafea pentru living. Cu siguranta invitatii tai vor fi placut impresionati de improvizatia ta.


1. Taburet

Taburetul tip ottoman, fara picioare, este ideal pentru inlocuirea masutei de cafea. Alege un taburet de dimanensiuni mai mari, care, in cele mai multe cazuri, este prevazut cu spatiu pentru depozitare. In plus, daca ai musafiri care nu au loc pe canapea, taburetul ii va ajuta sa stea comod.


2. Cos din ratan

Cosurile din ratan sunt foarte practice: se murdaresc greu, sunt usoare si au o viata indelungata. Daca ai un cos din ratan cu latime mica, dar lung, il poti folosi ca alternativa la masuta de cafea din living. Nu mai ai nevoie decat de un suport pe care sa sprijini cosul si obtii un accesoriu genial pentru camera de zi. O asfel de masuta de cafea improvizata este potrivita in special pentru livingurile in stil rustic sau shabby chic.


3. Valiza retro

Daca ai o valiza retro, de pe vremea mamei sau, si mai bine, de pe vremea bunicilor, foloseste-o ca alternativa la masuta de cafea din living. Spal-o si improspateaza-i nuanta, apoi fixeaz-o pe picioruse metalice sau pe rotile si poti aseza pe ea cestile cu cafea si gustarile pregatite pentru musafiri.


4. Blat asezat pe carti

Daca vrei cu adevarat sa obtii o masuta de cafea inedita, iti propunem sa improvizezi una din obiecte care aparent nu au nicio legatura. Ai nevoie de un blat de la o masa veche sau de o usa veche sau de orice alta suprafata care seamana cu cea a unei mese obisnuite. In locul picioarelor de sustinere poti folosi un teanc de carti sau cutii de la pantofi.


5. Bancuta

Bancutele sunt specifice spatiilor deschise, dar cine spune ca nu arata bine si in interior? O banca de dimensiuni mici, cu linii simple si design rustic poate fi folosita ca alternativa la masuta clasica de cafea.



Sursa foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea