Amenajarea casei

#amenajare casei #trucuri amenajare casa #casa luxoasa #design interior #design

4 trucuri pentru a face locuinta sa para mai luxoasa

Vrei ca locuinta ta sa para mai luxoasa si mai primitoare? Nu trebuie sa dai o avere! Tot ce trebuie sa faci esta sa adaugi cateva elemente noi, ieftine sau sa le reconditionezi pe cele vechi. Iata patru schimbari rapide ce iti garanteaza o casa mai luxoasa cu costuri minime.

1. Reconditioneaza veiozele

Veiozele vechi pot fi reconditionate rapid si ieftin. Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi abajurul cu unul nou, pe care-l gasesti in magazinele de specialitate. In plus, daca suportul lampii este zhariat sau i-a sarit vopseaua, il poti colora in nuante de auriu sau argintiu, cu ajutorul unui spreay special. Astfel vei obtine o lampa de lux fara a cumpara una noua.

2. Perne decorative

Pernele decorative nu trebuie sa lipseasca de pe canapea si fotolii. Acestea ofera senzatia de confort si lux. Daca ai deja cateva perne, creeaza fete de perna sau cumpara unele de-a gata, pentru ele. Alege materiale precum cativea, matase, in sau bumbac. Acestea vor da un aspect luxuriant incaperii tale.

3. Decoratiuni supradimensionate

Doua vaze decorative, de dimensiuni mari, vor da incaperii un alt aspect, inca din primul moment in care sunt aduse in casa. Asaza-le intr-un colt gol al incaperii, insa la vedere. Poti adauga in aceastea ramuri decorative sau orice alte decoratiuni de dimensiuni mari.

4. Scoate tablourile in evidenta

Tablourile pot fi scoase cu usurinta in evidenta, cu ajutorul luminilor. Adauga aplice deasupra tablourilor si aprinde aplicele pentru a lumina picturile si a scoate tabloul in evidenta. In plus, chiar daca nu detii tablouri valoroase, iluminatul va da incaperii un aspect luxuriant.

Sursa foto: pinterest.com, sqvgroup.com, owevs.com, realsimple.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea