Amenajarea casei

# casa ta #stil design #stil amenajare #design interior #amenajare

4 stiluri de amenajare pentru casa ta in aceasta primavara

O casa devine acasa atunci cand ofera confort, relaxare, acea stare de bine care ne incarca bateriile. Pentru fiecare tip de personalitate si stil de viata exista si un corespondent in amenajarea casei. Iata patru propuneri de amenajare care se inscriu in tendintele acestei primaveri si care pot transorma orice locuinta intr-un spatiu intim, relaxant si confortabil:

Black&White Comfort – Contrast usor

Jocul de culori din stilul Black&White Comfort este foarte reținut: funcțional, dar și natural, autentic și jucăuș. În aceeași tendință se încadrează și mobilierul alături de accesorii Pe de o parte stilul te trimite într-un mediu dur, ca teracota, și stabil, ca materialele dense din in – iar pe de altă parte, moale și voluminos, ca pielea. Acest contrast ușor asigură o armonie specială. Senzația din încăpere nu este deloc încărcată, fiind frumos aranjată și confortabilă. Un mediu adecvat deopotrivă pentru locuit și odihnă, cât și pentru muncă. De asemenea, stilul propus de Hornbach este foarte versatil, fiind confortabil pentru orice generație. 

Nordic Atmosphere – O imagine naturala

Comoditatea și confortul se îmbină perfect în sugestia de ambient Nordic Atmosphere. Dorința de simplitate și natură care înflorește, precum și buna dispoziție, caracterizează această propunere de amenajare. Naturalețea scandinavă este bine pusă în valoare, iar spațiul propus este luminos și prietenos. Compartimentarea zonelor din locuință este realizată prin culori în nuanțe pastelate, lemnul deschis la culoare subliniază atmosfera liniștită, în timp ce diversitatea corpurilor de iluminat conferă un șarm nostalgic. 

Relaxed Living – Albastrul la putere

Aproape 40% din oameni declară că albastru este culoarea lor preferată. De aceea, în stilul Relaxed Living, albastrul este culoarea vedetă, precum și contrastul acestuia cu alte nuanțe, precum cea a cărbunelui. De asemenea, conform specialiștilor Hornbach, contrar mitului foarte răspândit, locuințele ce sunt decorate în această culoare nu sunt neapărat reci. Folosind materiale textile moi și nuanțe de lemn calde se poate crea un confort relaxant. Cu ajutorul albastrului, peste tot vor domni limpezimea, curățenia și claritatea. Totodată, albul poate fi combinat ușor cu albastru și, prin contrast, pare mult mai alb.

Blooming Emotions – O stare de bine

Emoțiile se dovedesc a fi cel mai bun sfătuitor - mai ales în această ambianță a locuinței. Stilul Blooming Emotions este definit de senzația de bine, confort și utilitate. Nuanțele florale reprezintă baza pentru culori și design: de la roz elegant până la nuanțe de coral și albastru satinat, culorile prietenoase dăruind bună dispoziție locatarilor și musafirilor. Plăcerea de a fi împreună și de a te bucura de momente deosebite reprezintă centrul universului acestei locuințe.

„Eliminarea stresului, contemplarea și relaxarea totală, fără a face absolut nimic, sunt astăzi mai căutate decât au fost vreodată. Să stai din când în când tolănit, fără să fii condiționat, pe o pernă moale de pe canapea, îți oferă pur și simplu bună dispoziție, întrucât căminul are în primul rând rolul de a îngriji sufletul”, a declarat Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare ale Hornbach.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare