Amenajarea casei

#chei #suport pentru chei #lego # broasca-suport #depozitare chei # coarne de cerb

4 solutii istete care sa te impiedice sa-ti mai pierzi vreodata cheile

Fara doar si poate, cel mai iritant scenariu in care iti poti incepe ziua, este cautand cu disperare cheile de la casa, masina, birou etc. Toata lumea stie cat de usor se pot rataci aceste accesorii absolut necesare si cat de dificil este cateodata sa le reperezi. Iata de ce ti-ar fi util sa adopti cateva solutii care sa te impiedice sa iti mai pierzi vreodata setul de chei!

Incearca sa eviti diminetile impovarate de misiunea aproape imposibila de a-ti gasi cheile din prima tentativa, amenajand un loc special pentru ele in casa. Fie ca este un sistem creativ postat pe perete sau un bol banal din portelan, urmatoarele solutii chiar functioneaza in "imblanzirea" cheilor ratacitoare!

1 Decoratiuni de perete inspirate din natura

Iti place ideea de a aduce natura la tine acasa? Cheile tale vor fi mereu la indemana, daca le atarni de o decoratiune de perete in forma de coarne de cerb (faimosul obiect decorativ rustic) sau de o crenguta de copac curatata si pictata in nuantele preferate. Ambele accesorii se pot monta usor pe peretele din hol si pot servi ca suport pentru obiectele mici, pe care le ratacesti mereu, asa cum sunt cheile.


2 Suport pentru chei din Lego

Copiii tai au multe seturi de Lego cu care isi antreneaza creativitatea? Imprumuta cateva piese si fa-ti propriul suport de chei, cat mai practic si atragator pentru ochi. El iti va atrage atentia dimineata asupra cheilor si te va ajuta sa nu le mai uiti acasa vreodata.

3 Tabla memoriei de fier

Ti se intampla sa uiti de mai multe lucruri, nu doar de locul in care ai lasat ultima oara cheile? Improvizeaza o tabla de scris speciala, care sa fie cufarul sarcinilor tale zilnice. Poti nota in fiecare zi ce ai de facut in urmatoarele ore si poti atarna de ea acele obiecte pe care tinzi sa le ratacesti, asa cum sunt cheile, ochelarii, CD-ul din masina etc.


4 Recipientele cu rol estetic

Bolul din portelan mostenit de la bunica ta sau o cescuta de cafea pe care nu o mai folosesti in scopul ei clasic sunt recipiente grozave pentru depozitarea cheilor la intrarea in locuinta, pe o piesa de mobilier oarecare. In cateva zile, te vei obisnui sa pui acolo cheile cand revii acasa, astfel ca vei sti mereu unde le gasesti.

5 Broasca-suport

Piata de profil pune la dispozitia uitucilor broaste de usa multifunctionale, prevazute cu sisteme de suport pentru chei.

6 Carlige magnetice

Peretele din hol va deveni brusc functional si adorabil, prin montarea unor carlige magnetice pentru chei, in forme amuzante si creative:



Sursa foto: compete.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea