Amenajarea casei

#baie #depozitare #depozitare baie #idei depozitare #obiecte baie

4 moduri in care sa depozitezi obiectele din baie

Ordinea si curatenia sunt esentiale intr-o baie, atat pentru confortul tau, cat si pentru pastrarea unui aspect estetic ingrijit. Pentru multa lume, baia nu este o simpla incapere din casa, ci un sanctuar al relaxarii, in care fiecare obiect isi are propriul loc si nimic nu spulbera armonia. Depozitarea corecta a obiectelor din baie nu este un moft, ci este un mod simplu prin care ai grija de felul in care arata caminul tau. Sunt multe moduri in care poti depozita lucrurile utile din baie, insa daca esti lipsit de inspiratie, urmatoarele idei ti-ar putea fi de ajutor.


1. Dulap fara usi in stil rustic

In magazinele de mobila gasesti o gama variata de piese de mobilier moderne, cu finisaje perfecte, care pot fi utilizate pentru depozitarea obiectelor din baie, dar uneori lucrurile simple si banale sunt cele care dau o nota aparte spatiului. Este si cazul acestui dulap fara usi, realizat in stil rustic, in care poti depozita prosoapele de baie si toate celelalte obiecte utile.

Amplasat intr-o baie moderna, un astfel de dulap va crea un contrast interesant intre vechi si nou.


2. Dulap inalt cu usi transparente

De multe ori esti tentat sa spui ca nu ai loc sa arunci un ac in baie, insa esti sigur ca profiti din plin de fiecare spatiu liber? Pentru a depozita obiectele din baie poti folosi un dulap inalt cu usi transparente. Adancimea unui astfel de dulap nu este prea mare, deoarece depozitarea se face pe verticala. Prin urmare, nu vei face risipa de spatiu, ci vei avea o baie eleganta si ordonata.


3. Cosuri agatate pe bare metalice

O solutie mai simpla de depozitare a obiectelor din baie o reprezinta cosurile din ratan sau iarba de mare agatate pe bare metalice. Ocupa foarte putin spatiu si pot fi amplasate atat pe usa, cat si pe un perete gol. Spre deosebire de rafturile dulapurilor, cosurile sunt mai putin practice, deoarece nu vezi ce obiecte ai depozitat in fiecare.


4. Suport de colt

Nu in ultimul rand, pentru a depozita obiectele din baie si a pastra ordinea, poti opta pentru suporturi de colt. In functie de dimensiuni, acestea pot fi folosite fie pentru depozitarea prosoapelor si a halatelor, fie doar pentru depozitarea produselor de ingrijire personala.



Surse foto: french-quarters.com, shelterness.com, touchofclass.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea