Amenajarea casei

#sarbatori de iarna #decoratiuni craciun #instalatii brad #casa de sarbatori

4 moduri de a aduce stralucire in casa de sarbatori

Indiferent ca iti place sa oferi casei tale doar cateva accente care sa aminteasca de sarbatori sau ca iti place sa luceasca totul in asteptarea lui Mos Craciun, noi avem sugestii ingenioase, astfel incat sa te simti perfect in caminul tau in perioada sarbatorilor. Orice decoratiune, de la ornamentele metalice, globurile aurii, beteala multicolora, luminitele sclipitoare sau zapada artificiala argintie pot aduce spiritul sarbatorilor si atmosfera festiva la tine acasa.

1 Ornamente si decoratiuni

Sa fim sinceri, sarbatorile reprezinta perioada anului cand lasam rezervele deoparte si ne place ca totul in jur sa sclipeasca si sa anunte ce urmeaza. Viziteaza deci marile magazine si achizitioneaza tot ce iti atrage privirea: ghirlande cu straluciri argintii, metalice, ornamente pentru brad, care pot fi asezate si prin casa, globulete etc si aseaza-le intr-un aranjament chiar pe masa. Poti folosi o galetusa imbracata in staniol sau un cos in care sa le aranjezi pe toate intr-o forma interesanta.

2 Decoratiuni vintage din cupru sau alama

Daca ai obiecte de decoratiuni vintage, din cupru, alama sau argint, acum este momentul sa le scoti de la pastrare si sa le expui prin casa. Luciul lor natural si valoarea data de vechimea evidenta vor contribui cu brio la atmosfera de sarbatoare.

3 Cristal multicolor

Achizitioneaza cateva bucati de cristal care se pun de obicei in candelabru si agata-le prin casa. O veioza sau un lampadar poate arata senzational in perioada sarbatorilor, daca agati bucatile de cristal pe marginea abajurului. De altfel, le poti aseza chiar si pe fata de masa printre farfurii si pahare pentru a forma un aranjament unic.

Un alt mod de a te folosi de stralucirea unica si inconfundabila a cristalului este sa pui pe masa festiva pahare si sfesnice de cristal.

4 Instalatii si perdele luminoase

Chiar daca ai amenajat ireprosabil interiorul casei, acesta nu este mtiv sa neglijezi exteriorul. Agata o decoratiune interesanta pe usa de intrare sau decoreaza-ti casa cu instalatii luminoase sau beculete colorate daca stai la curte.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului