Amenajarea casei

#tapet #perdele #masa #sufragerie #biblioteca #flori #perne

4 modele de sufragerii intime si primitoare

Sufrageria, locul in care iti primesti prietenii, trebuie sa fie un spatiu de relaxare, amenajat cat mai placut, astfel incat sa iti reflecte personalitatea, indiferent daca decorul ales este unul clasic sau unul modern. Iata cateva modele de sufragerii intime si primitoare.

In functie de dimensiunea sufrageriei, iti poti alege tipul de amenajare pe care il doresti. Poti alege un mobilier impozant, dar care sa fie confortabil si util, in acelasi timp, sau poti alege unul simplu, dar cochet.

1 Sufragerii decorate in combinatii de clasic cu modern

O optiune pentru decorarea sufrageriei tale este sa imbini clasicul cu modernul. Un fotoliu din piele alaturi de o masa din rachita si un semineu de epoca pot crea efectul dorit pentru sufrageria ta. Alege perdele in nuante calde si presara o multime de perne colorate in camera, pentru a intari efectul.

2 Sufragerii amenajate cu elemente din natura

Amestecul de elemente, care creeaza senzatia de spatiu deschis, precum plantele inalte cu frunze mari, ferestre imense si culori calde fac din sufrageria ta o camera insorita si primitoare. Foloseste accesorii din natura, cum ar fi pietricele colorate, flori sau frunze uscate pentru a evidentia mai bine preferinta pentru natura.

3 Sufrageria clasica, mereu la moda

Sufrageria clasica cu masa in mijlocul camerei si biblioteca plina cu carti care acopera un perete intreg poate fi o alegere inspirata, daca o accesorizezi cu elemente primitoare. Un semineu electric cu doua fotolii langa si o masuta din rachita pot schimba total aspectul unei sufragerii mohorate. In plus, o paleta vasta de culori te poate ajuta sa transformi sufrageria intr-un loc din care prietenii tai sa nu isi mai doreasca sa plece.

4 Sufragerii colorate

Verdele pastel este o culoare placuta, care poate fi folosita cu succes pentru amenajarea sufrageriei tale. Tapetul peretilor poate fi cu accente florale contrastand cu biblioteca din lemn negru masiv. Fotolii colorate in jurul unei mese din acelasi material ca si biblioteca vor face din sufrageria ta un loc intim, gata sa primeasca oaspeti. Nu folosi prea multe culori, deoarece vei incarca prea tare spatiul si efectul din camera va fi unul obositor.



Sursa foto: homesresult.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare