Amenajarea casei

# amenajare colturi #decor interior #amenajarea casei

4 modalitati inedite de a decora colturile goale ale casei

In unghi drept, iesite in relief sau ingropate in perete, colturile camerelor din casa ta reprezinta o rezerva de spatiu pe care o poti folosi in mod elegant si util. Invata sa decorezi spatiile goale si anoste din coltul camerelor intr-un mod atragator si folositor deopotriva.

Textura peretilor in camera conteaza extrem de mult, atunci cand vine vorba de decorarea colturilor acesteia.

 

Decor de tip industrial

Pe un perete de caramida poti recurge la o amenajare in stil industrial, cu tevi si coturi care sa se transforme in polite cu un aspect inedit. Se vor dovedi numai bune sa iti asezi colectiile de carti pe ele. Adauga si cateva elemente decorative metalice care sa scoata si mai bine in valoare acest decor mai putin obisnuit si vei avea un colt de casa care cu siguranta iese in evidenta.

 

Treceri line

Pana si colturile unui hol care iti strabate casa pot fi decorate in asa fel incat sa nu simti trecerea dintr-un spatiu in altul ca pe  rupture brusca. Plaseaza obiecte decorative, fotografii inramate si tablouri cu motive similare pe  colturile celor doi pereti si vei realiza un colt frumos decorat si care atenueaza senzatia de trecere dintr-o camera in alta.

Rafturi invizibile

Un semineu plasat in living iti va lasa automat un colt mascat al hornului, dar si acesta poate fi impodobit astfel incat sa nu lase impresia unui spatiu irosit. Politele din sticla sunt perfecte pentru decorarea unui colt format intre perete si corpul semineului. Arata elegant si pot sustine diverse obiecte usoare cu rol decorativ.

Biblioteca pe colt

Decat o piesa de mobilier care sa iti ocupe un spatiu util din camera, indiferent ca vorbim acum de birou sau de camera de zi, mai bine o biblioteca mascata intr-un colt al camerei. Pentru amenajarea ei nu ai nevoie decat de rafturile construite pe comanda care sa se incadreze in acest spatiu. La fel de bine insa, poti realiza tu o biblioteca cu rafturi direct incastrate in zidul casei. Adauga o lampa cu picior, un fotoliu comod si vei avea un spatiu in care sa te relaxezi dupa o zi obosiotoare petrecuta la birou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea