Amenajarea casei

#coronita craciun #craciun #coronita #coronita usa #decorarea locuintei

4 coronite de sarbatori inedite pentru decorul locuintei

Coronitele de sarbatori au o traditie veche, fiind raspandite in toata lumea ca unele dintre cele mai frumoase si apreciate decoratiuni de Craciun si Revelion. Poti crea coronite decorative din elemente naturale si ornamente de sarbatori pentru a pune in valoare un perete, o usa sau o masa festiva.

Iata 4 coronite de sarbatori inedite pentru decorarea casei:


1 Coronite de Craciun cu acadele

Coronitele de Craciun pot fi ornate cu dulciuri. Acadelele in forma de baston sunt in rosu si alb, culorile Craciunului. De aceea, aceste dulciuri sunt perfecte pentru a fi prinse de crengile de brad din care este facuta coronita. Pentru o coronita plina de stil, adauga o funda cu imprimeu asemanator.


2 Coronita de sarbatori din gheata

Pentru acest tip original de coronita ai nevoie de o forma de prajituri Guguluf din silicon. Aceasta este o tava rotunda cu pereti inalti si un tub in mijloc. Pune in tava lamai si frunze de lamaie, apoi toarna apa peste ele si tine recipientul in congelator. Cand fructele si frunzele sunt bine prinse in gheata, toarna din nou apa si tine la frigider. Scoate inelul de gheata din forma si prinde-l cu o funda din material textil la o fereastra sau intr-un loc racoros.


3 Coronita de sarbatori din fructe

Inspira-te din fructele pe care le consumi iarna si foloseste-le pentru o coronita inedita de sarbatori. Poti folosi struguri, mandarine, lamai, mere, pere, chiar si smochine. Prinde fructele de ramurile de brad, fie amestecat, fie grupat. De exemplu, poti folosi modelul unei pizze quattro stagioni pentru a aseza fructele grupat, fiecare grup intr-o parte a coronitei.


4 Coronita de sarbatori din flori uscate si condimente

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, exploateaza materialele naturale pe care ti le ofera propria ta gradina. Florile mari de Hydrangea, chiar si uscate arata foarte bine. Prinde florile de coronita de brad impreuna cu alte plante uscate si cu legaturi de scortisoara.



Sursa foto: hgtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului