Amenajarea casei

#casa noua #cadouri casa noua #cadouri inspirate casa

4 cadouri inspirate de casa noua

Alegerea celor mai inspirate cadouri de casa noua nu este niciodata o sarcina usoara, in special atunci cand darul se vrea a fi o surpriza. Banala sticla de vin, tablourile si electrocasnicele sunt variante la care se gandesc cu siguranta si ceilalti musafiri, asa ca iesi din tipar si suprinde gazda cu un cadou original si util in acelasi timp.

Cand trebuie sa achizitionezi cadouri de casa noua, te confrunti cu multe obstacole. Obiectele trebuie sa fie utile, pe gustul destinatarului, compatibile cu ocazia speciala si deloc asemanatoare cu celelalte daruri primite. Prin urmare, apeleaza la urmatoarele idei iesite din comun, care s-ar putea adapta necesitatilor oricarui proprietar de casa noua!

1. Stampila cu adresa locuintei


Chiar daca cele mai frecvente forme de comunicare sunt acum in mediul digital, coletele tot acasa se primesc, iar cateva scrisori vor fi trimise la un moment dat prin serviciul postal. Comanda o stampila inscriptionata cu adresa casei si numele de familie al destinatarului cadoului, pentru un dar personalizat si practic in acelasi timp. Poti alege forme amuzante sau, dimpotriva, luxuriante pentru stampila-surpriza.



Sursa foto: notonthehighstreet.com

2. Un borcan cu obiecte utile


In loc de clasicele seturi de produse de igiena in caserole din plastic, poti opta pe un borcan din sticla mare, cu rol decorativ, in care sa introduci cateva produse de curatare de calitate (sapun, detergent lichid etc.). Dupa ce utilizeaza obiectele din interior, gazda va putea refolosi recipientul frumos decorat pentru depozitarea altor accesorii personale.



Sursa foto: julieblanner.com

3. O trusa de unelte pentru casa


O casa noua are nevoie si de instrumentele necesare intretinerii ei, pe care multi proprietari amana sa le achizitioneze, avand alte prioritati cand se instaleaza. Scapa-ti gazda de aceasta grija si fa-i cadou o trusa complete de unelte pentru uz domestic, care sa contina ciocan, patent, surubelnite de toate dimensiunile, cleste, cutter, cumpana pentru suprafete etc. Va fi un cadou util foarte binevenit.

4. Ghivece cu flori imprimate cu numarul casei


O alta idee inspirata de cadou pentru casa noua este sa oferi gazdei ghivece cu plante usor de intretinut, pe care sa fie imprimat numarul adresei locuintei.



Sursa foto: mywonderfullymade.blogspot.com

Sursa foto principala: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea