Amenajarea casei

#canapea #masuta de cafea #perne decorative #amenajare casa ieftin #mobilier reconditionat

3 trucuri pentru a economisi bani cand amenajezi casa

Amenajarea si decorarea casei te pot costa destul de mult, daca te gandesti sa cumperi totul din magazine, insa exista cateva modalitati istete prin care poti face economii substantiale, fara ca acest lucru sa afecteze aspectul final al locuintei.
 

1 Foloseste piese de mobilier reconditionate

Reconditionarea pieselor de mobilier este binevenita atunci cand vrei sa schimbi decorul din camera, insa nu esti dispus sa cheltuiesti sume mari de bani. Tot ce trebuie sa faci este sa revopsesti cateva piese de mobilier pe care deja le ai sau sa folosesti folii autocolante cu diverse modele.

Unele piese de mobilier, cum ar fi o masa veche de cafea sau un scaun fara spatar, pot dobandi instant o noua infatisare, daca asezi peste ele un material textil delicat si le folosesti pe post de suport pentru carti sau pentru ghivece si vaze.



Sursa foto:sheknows.com




Sursa foto:housebeautiful.com

2 Inspira-te din tendinte

Tendintele apar si dispar, motiv pentru care nu este recomandat sa-ti amenajezi casa doar in functie de ceea ce este acum la moda. Intr-un an sau doi, pot aparea alte tendinte, ceea ce inseamna ca vei cheltui mai multi bani pentru reamenajarea caminului. Un truc util in acest caz este sa te inspiri cu moderatie din tendinte si sa pui accent pe elemente care nu se demodeaza vreodata.

De exemplu, poti opta pentru o canapea intr-o nuanta neutra de maro, gri, bej sau verde inchis, care stii ca va fi la fel de actuala si peste activa ani, apoi poti completa spatiul cu decoratiuni in tendinte: perne cu imprimeu geometric sau ornamente in nuanta aprinse. In acest fel, vei economisi bani si vei avea un camin modern si primitor.



Sursa foto:foleyandcox.designshuffle.com

 

3 Realizeaza singur decoratiuni

Uneori, decoratiunile din magazine pot fi scumpe, insa daca ai imaginatie, poti crea propriile tale decoratiuni din materiale reciclate. Te gandesti sa arunci borcanele pe care le-ai adunat in debara? Ei bine, nu te grabi sa renunti la ele. Daca le decorezi frumos, le poti folosi pe post de ornamente in casa. Aceeasi idee poate fi pusa in practica si in cazul altor lucruri pe care nu le mai folosesti, astfel incat banii pe care ii economisesti sa ii poti investi in obiecte mai importante.



Sursa foto:thecottagechick.com



Sursa foto:flickr.com



Sursa foto:doreweddingblog.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului