Amenajarea casei

#tapet wifi # tapet fonoabsorbant # tipuri de tapet #tapet

3 tipuri de tapet ce nu stiai ca exista

Vrei sa-ti renovezi casa si te gandesti sa pui tapet sau sa-l schimbi pe cel actual? Inainte de a alege modelul sau culoarea dorite, trebuie sa stii ca exista trei tipuri de tapet mai putin cunoscute. De la tapetul care blocheaza semnalul WiFi, pana la tapetul 3D, ai o multime de posibilitati din care poti alege. Iata care sunt cele trei tipuri de parchet mai putin cunoscute.

Tapetul care blocheaza semnalul WiFi

Sursa foto: thepix.info, pinterest.com

Daca iti doresti ca vecinii sau alte persoane rauvoitoare sa nu-ti sparga parola de WiFi, atunci trebuie sa stii ca exista un tip de tapet care blocheaza semnalul transmis de WiFi. Astfel, daca alegi sa-ti decorezi casa cu ajutorul acestui tip de tapet, vecinii nu vor mai putea sa-ti vada reteaua sau sa se conecteze la aceasta.

Tapetul blocheaza semnalele WiFi datorita cernelii electro-conductiva ce contine cristale de argint. Aceasta este aplicata pe spatele tapetului, dupa un tipar acordat la banda de frecventa specifica retelelor WiFi. In acest fel, telefoanele mobile sau tabletele nu vor fi afectate, putand functiona in mod normal.

Singurul dezavantaj al acestui tip de parchet este ca trebuie aplicat in toata incaperea, inclusiv pe podea si pe tavan, pentru a avea efectul dorit.

Sursa foto principala: muralswallpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare