Amenajarea casei

#lucruri cancerigene #obiecte cancerigene #amenajare dormitor #dormitor #greseli amenajare dormitor

3 lucruri cancerigene pe care le ai in dormitor! Scapa acum de ele!

Dormitorul trebuie sa fie cea mai curata si relaxanta camera din casa. Acesta este locul in care ne odihnim. In timpul somnului organismul trebuie sa se refaca dupa o zi grea in care a fost expus numerosilor factori negativi din mediu.

Procesul de refacere este insa impiedicat de multe persoane fara sa-si dea seama. Si asta, deoarece aduc in dormitor obiecte cancerigene ce afecteaza organizmul. Daca si tu ai aceste lucruri in dormitor, scapa imediat de ele.

Odorizante pentru camera

In fiecare casa, aproape, exista cel putin un odorizant de camera. Indiferent ca este vorba despre un spray, un odorizant lichid sau solid, toate sunt toxice pentru organismul uman. Acestea sunt realizate cu parfum sintetic si contin multe chimicale in compozitie, multe dintre acestea, cancerigene.

Dispozitive electronice

Dispozitivele electronice (telefon, uscator de par, ceas electronic, router de internet, etc.) emit radiatii. Acestea reprezinta un agent cancerigen, potrivit numeroaselor studii efectuate de-a lungul timpului. Daca nu te poti "dezlipi" insa de telefon, cel mai bine este sa il treci pe modul avion in timp ce dormi. Astfel, radiatiile emise de acesta sunt mult mai mici.

Mobilier din piele sintetica

Mobilierul din piele sintetica contine PVC, un disruptor endocrin, si alte substante chimice, care contin adesea ingrediente toxice pentru organism, scrie eva.ro. In plus, acestea sunt ignifuge. Substantele cu care sunt tratate sunt foarte toxice ducand la problemele de sanatate printre care se numara: cancer, tulburarile hormonale si efectele negative asupra dezvoltarii creierului, in special in cazul copiilor.

Sursa foto: aliexpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului