Amenajarea casei

# transportare jucarii #depozitare jucarii #cos de rufe # depozitare incaltaminte

3 intrebuintari ingenioase pentru cosurile de rufe

Cosul de rufe este poate avea numeroase intrebuintari. Acesta nu trebuie folosit doar pentru depozitarea hainelor murdare, sau pentru sortarea acestora, ori scoaterea lor din masina. In functie de tipul de cos pe care il ai, poti gasi o multime de intrebuintari. Iata cateva la care nu te-ai gandit pana acum.

Depoziteaza jucariile copiilor

Cosul pentru rufe poate fi folosit cu succes pentru a depozita jucariile copiilor. Daca spatiul pentru depozitat jucariile a devenit neincapator, poti incepe sa le depozitezi in cosul pentru rufe. In acest fe casa ta va arata mai curata si mai ordonata.

In plus, nu trebuie sa-ti faci griji ca acesta va arata urat in camera, deoarece pe piata exista o multime de modele de cosuri de rufe. De la cele mai banale, pana la unele viu colorate sau cu un design modern, oferta este mare si cu siguranta vei gasi ceva ce se poate integra perfect in design-ul casei tale.

Cosul de rufe, ideal in vacanta

Cosul de rufe, tip lighean, in care scoti hainele din masina, poate fi folosit cu succes in alte scopuri. De exemplu cand megi cu copiii la plaja si constati ca ai foarte multe jucarii de carat: jucarii, accesorii pentru plaja, schimburi pentru cei mici, prosoape, etc. Toate acestea pot fi adaugate in cos, pentru a-ti fi mai usor sa le transporti pana la masina si din masina pe plaja.

Adauga incaltamintea uda in cos

In zilele ploioase de vara, sau in cele de iarna, cand zapada ramane lipita pe incaltaminte, poti pune incaltamintea in cosul de rufe. Astfel apa nu se va scurge pe podea si, implicit, nu se va scurge pe parchet, umflandu-l. Tot ce trebuie sa faci este sa ai un astfel de cos la usa, si sa te descalti inainte de a intra in casa, apoi sa pui incaltamintea in cos, pana cand talpa acesteia se usuca.

Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea