Amenajarea casei

#decor bucatarie #decor casa #amenajare bucatarie #bucatarie

3 idei pentru bucataria ta. Cum sa o faci mai frumoasa

Bucataria este locul din casa unde ne petrecem foarte mult timp si, in general, este unul dintre locurile preferate de gurmanzi. Asa ca nu neglija decorul bucatariei, care, pe langa faptul ca trebuie sa fie functionala, trebuie sa fie si frumoasa. Iata cateva aspecte importante: 

1. Amenajeaza un spatiu de dining

Indiferent daca este vorba de o masa mare sau de un spatiu redus, este esential sa ai un loc special de luat masa. Nu trebuie sa fie in imediata apropiere a blatului de lucru, pentru ca luatul mesei nu trebuie sa fie distras de vasele din chiuveta sau de oala care a ramas pe aragaz. 

2. Decoreaza! 

Multi tind sa uite de spatiul de decor al bucatariei. Acopera peretii cu faianta sau ii lasa goi, desi acestia reprezinta unul dintre cele mai ofertante spatii de acest gen din locuinta. Pune tablouri, stickere, vopseste in culori vesele, joaca-te. 

3. Organizeaza! 

O bucatarie bine organizata este o bucatarie frumoasa. Foloseste-te de cosuri, de cutii, de repartitoare, monteaza polite noi sau amenajeaza o insula de bucatarie. Orice varianta se potriveste casei tale. Nu uita sa pastrezi la indemana cartile de bucate preferate. 

  •   2015-07-28
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Laura Matei

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii