Amenajarea casei

#casti #manusi #curatenie #bureti #sort #aspiratorii #perii #carpe din microfibra

13 ustensile necesare pentru curatenia de primavara

Daca te-ai hotarat sa faci curatenie de primavara, este bine sa verifici daca ai tot ceea ce iti trebuie pentru a incepe treaba. Iata cateva ustensile necesare pentru a obtine rezultate impecabile in casa ta.
 

1. Carpe din microfibra. Este important ca pentru fiecare suprafata din casa sa folosesti carpa din microbifra potrivita: una fina pentru ecranul televizorului si alte suprafete sensibile, alta - pentru mobila si alta abraziva - pentru gresie si faianta.

 

2. Sort. Pentru a face curatenie este bine sa porti un sort. Unul cu cat mai multe buzunare si cat mai mari, deoarece poti sa tii produsele de curatat.

 

3. Casti pentru muzica. Fa-ti un playlist potrivit pentru a te relaxa si a te mentine activa in zilele de curatenie. Astfel, munca ta va fi distractiva.

 

4. Carduri de credit vechi. Acestea sunt potrivite pentru a indeparta murdaria, fara a zgaria suprafetele.

 

5. Lama. Este folositoare in zilele de curatenie, intrucat indeparteaza vopseaua, guma sau alte murdarii greu de indepartat.

 

6. Pungi de plastic. Acestea sunt folositoare pentru a strange mizeria de prin casa, dar si pentru a aduna toate hainele murdare, pentru a le spala.

 

7. Solutie pentru curatarea suprafetelor murdare. Este bine sa cumperi o solutie potrivita pentru curatarea murdariei de pe mai multe suprafete. Astfel vei economisi si bani, dar si spatiu de depozitare.

 

8. Suport pentru carpe. In zonele in care ajungi cu dificultate, cum ar fi tavanul, aerul conditionat, este indicat sa folosesti un suport care sa te ajute sa indepartezi praful.

 

9. Aspirator cu accesorii. Pentru a indeparta murdaria din casa este bine sa ai un aspirator dotat cu accesorii, precum perie de podea, accesoriu pentru spatii inguste, perie pentru tapiterii etc.

 

10. Manusi. Cu ajutorul manusilor iti vei proteja mainile de substantele chimice dure.

 

11. Periuta de dinti. Acest instrument este folosit pentru curatarea suprafetelor mici.

 

12. Matura. Aceasta este folosita, de obicei, pentru a curata murdaria din afara casei.

 

13. Bureti. Pentru curatarea suprafetelor din baie si bucatarie poti folosi bureti. In cazul in care petele sunt dificil de scos, buretii abrazivi iti vor fi de folos.

 

Sursa foto: finestmaid.com/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea